Breaking News

Η Χριστίνα Ορφανίδου μίλησε για την αποχώρησή της από το Big Brother (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη συμμετοχή της στο Big Brother μίλησε η Χριστίνα Ορφανίδου, η οποία αποχώρησε από το σπίτι στο live της περασμένης Παρασκευής.

Πριν αποχωρήσει η ίδια και ο ένας από τους διδύμους, ο Παναγιώτης Βαρουξής - που ήταν και υποψήφιος -, είχαν συζητήσει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο για το τέλος της σχέσης τους...

Η Χριστίνα Ορφανίδου είπε στην εκπομπή «Love it», όπου ήταν καλεσμένη: «Περίμενα και το ό,τι θα αποχωρήσω και την αντίδραση των διδύμων. Πρέπει να μπορείς να διαχειριστείς και την ήττα και τη νίκη και να είσαι αξιοπρεπής. Οι δίδυμοι έχουν δείξει ότι ενδιαφέρονται μόνο για να κερδίζουν και παίρνουν ενέργεια μόνο από τις νίκες.... Γνωρίζουμε ότι κάποιες σχέσεις δημιουργούνται μόνο λόγω του εγκλεισμού... Οι δίδυμοι είναι καλά παιδιά, αλλά λίγο κουτσομπόληδες και ανώριμοι».

«Η Ραμόνα και η Άννα Μαρία δεν έλεγαν ποτέ καλημέρα σε κανέναν. Η Άννα Μαρία μπορεί να είναι "ρόλος και κυκλοθυμία μαζί". Είχα συμβουλεύει τους συγκατοίκους μου να μην ασχολούνται μαζί της... Η Σοφία είναι ο ίδιος άνθρωπος από τη μέρα που μπήκε» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων.

Επίσης, αναφέρθηκε και στην υπόθεση με το ρoζ βίντεο, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από πρώην σύντροφό της, επισημαίνοντας ότι είχε πάρει αναβολή από το δικαστήριο γιατί ήταν στο σπίτι του Big Brother.

Δείτε όσα είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της.