Breaking News

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Δε θα ζητήσω και συγγνώμη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Δέχτηκα μία επίθεση άκρως σeξιστική, απόλυτα όμως προσβλητική για όλες τις γυναίκες» είπε, μεταξύ άλλων, την περασμένη Παρασκευή η Ιωάννα Μαλέσκου - χωρίς να κατονομάσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - για τα σχόλια που ειπώθηκαν στο «Pop Up», σχετικά με την ενδυματολογική της επιλογή.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στο «Ευτυχείτε» για την προσθήκη της Ελεάννας Τρυφίδου στην εκπομπή της, ενώ στη συνέχεια είπε για την Ιωάννα Μαλέσκου:

«Eγώ ήμουν ξεκάθαρη, όπως είμαι πάντα, με σεβασμό και αγάπη και δεν σχολίασα τίποτα άλλο πέρα από το ντύσιμό της.

Ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια κι αν δεν καταλαβαίνεις ότι - εγώ τουλάχιστον - ξεκάθαρα προσπέρασα την εικόνα που είδα και σχολίασα το στιλιστικό μόνο κομμάτι... Κάνεις ό,τι πιστεύεις εσύ, δεν μπορώ να πω σε κανέναν για ποιο λόγο το έκανε αυτό ή δεν το έκανε.

Όσον αφορά το blur - που μπήκε στο απόσπασμα που προβλήθηκε -, εγώ είμαι παρουσιάστρια κατ’ αρχάς, δεν είμαι δημιουργός περιεχομένου κι αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Εγώ σχολίασα στιλιστικά αν μου άρεσε ή όχι.

Δεν ήταν δική μου δουλειά το blur που μπήκε. Εγώ είδα την εικόνα, προσπέρασα και δεν ασχολήθηκα. 

Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε την προσπάθειά μας και κακοπροαίρετος δεν ήταν κανείς. Να το πούμε κι αυτό. Το να σχολιάστηκε κάτι στην εκπομπή, που έχει ειπωθεί από άλλη εκπομπή και από άλλον άνθρωπο και να ακούστηκε μια φράση, που ακούγεται εδώ και ενάμιση χρόνο σχεδόν, είναι η χρησιμοποίηση που έχει κάνει κάποιος άλλος άνθρωπος σε μια φράση. Εγώ, οτιδήποτε έχει να κάνει μ' αυτό το κομμάτι, το έκοψα ξεκάθαρα κι έμεινα στο στιλιστικό κομμάτι.

Να μπω στη διαδικασία να ζητήσω συγγνώμη, εάν έχω κάνει κάτι κακό, φυσικά και θα το είχα κάνει κατευθείαν. Απ' τη στιγμή που βλέπω, όμως, ότι παρουσιάζομαι ως θύτης, ενώ είμαι το θύμα... ε, δε θα ζητήσω και συγγνώμη, όχι! Ίσως να μην της άρεσε αυτό το κομπλιμέντο, ok, αυτό είναι θέμα της...».