Breaking News

Η Κ. Παπουτσάκη μίλησε ανοιχτά για τον σύμβουλο γάμου: «Μακάρι να λειτουργήσει σαν παρότρυνση σε ζευγάρια» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Παρασκευής η Κατερίνα Παπουτσάκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», όπου μίλησε με ενθουσιασμό για την επιστροφή της στην τηλεόραση με την καινούργια σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Μεταξύ άλλων, η όμορφη ηθοποιός ρωτήθηκε για την αποκάλυψη που είχε κάνει πριν λίγους μήνες στη Νάντια Κοντογεώργη, ότι κάνει θεραπεία ζεύγους με τον Παναγιώτη Πιλαφά, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2012 μετά από σχέση λίγων μηνών και απέκτησαν δύο γιους, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα. 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εξομολογήθηκε στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο:

«Ναι, πηγαίνουμε και σε σύμβουλο γάμου. Γενικά κάνουμε και οι δύο δουλειά με τον εαυτό μας και ξεχωριστά. Σε ποιο ζευγάρι δεν υπάρχει κάτι που χρειάζεται φτιάξιμο; Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Αυτή την περίοδο δουλεύει ο καθένας ξεχωριστά με τον εαυτό του και είναι πολύ σπουδαία η διαδικασία της αυτοβελτίωσης. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη.

Δεν υπήρχε λόγος που το αποκάλυψα τότε, κάπως το έφερε η κουβέντα με τη Νάντια. Δεν είχε πρόβλημα ο άντρας μου που το είπα. Δεν έχουμε τέτοια θέματα. 

Αν και δεν το έκανα γι' αυτό, αλλά μακάρι να λειτουργήσει σαν παρότρυνση σε ζευγάρια, που μπορεί να το θεωρούν ταμπού να προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο».