Breaking News

Όσα θα δούμε το Σαββατοκύριακο στο DOT (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 12.50, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ομάδα της εκπομπής μας καλούν για να ακούσουμε τις ιστορίες των καλεσμένων τους, μας αποκαλύπτουν μυστικά, μας μαγειρεύουν νόστιμες συνταγές και μας προτείνουν διαφορετικούς τρόπους ψυχαγωγίας.

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, ο Χάρης Βαρθακούρης "ανάβει φωτιές" στον καναπέ του DOT. Μιλά για την τηλεοπτική του συνύπαρξη στα LIVE του Big Brother με τον Αντρέα Μικρούτσικο, για την εκρηκτική σχέση του με τη σύζυγό του Αντελίνα και φυσικά για τον πατέρα του Γιάννη Πάριο. Επίσης, συγκινείται με τις εκπλήξεις που του ετοίμασαν οι κόρες του και απαντά σε αδιάκριτες ερωτήσεις. 

• Ακόμη, η Ραμόνα Βλαντή έρχεται "στο κρεβάτι" του DOT και ο Γιάννης Αποστολάκης προτείνει μια πανεύκολη και νόστιμη σαλάτα με κοτόπουλο και ζυμαρικά.

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλά για τη νέα της εκπομπή, την Ελένη Μενεγάκη, ενώ αναφέρεται και στο παρασκήνιο των πιο συγκλονιστικών ανθρώπινων ιστοριών που είδαμε μέσα από τις εκπομπές της. Επίσης, μας εκπλήσσει δίνοντας αναπάντεχες απαντήσεις σε αδιάκριτες ερωτήσεις. 

• Ακόμη, ο Διονύσης Ατζαράκης είναι ο πραγματικός Bachelor και παράλληλα ο πιο αστείος άνθρωπος στο Youtube. 

• Και το ίνδαλμα των ταινιών της δεκαετίας του '80, Καίτη Φίνου, σε μια ανασκόπηση ζωής και καριέρας αποκαλύπτει πολλά για τη σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη αλλά και τον Γιάννη Δαλιανίδη.


DOT. Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 12.50, στον ΣΚΑΪ. Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Good Vibes!

Παρουσίαση: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος
Σκηνοθεσία: Σοφία Αθανασίου
Αρχισυνταξία: Κλεοπάτρα Πατλάκη
Διεύθυνση Παραγωγής: Νάσος Γαλακτερός 
Creative Director: Ρωξάνη Ρόμπου