Breaking News

Η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία μίλησε για την πορεία της στο έντεχνο τραγούδι, τις πρώτες συνεργασίες και τις συναυλίες της, όπως και για τα πρόσωπα που αγαπά.

Επίσης, σημαντικοί καλλιτέχνες μίλησαν για το ταλέντο και την ξεχωριστή παρουσία της σπουδαίας ερμηνεύτριας στην ελληνική μουσική σκηνή.

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που προβλήθηκε βίντεο στην εκπομπή με τους γονείς της, οι οποίοι μίλησαν με υπερηφάνεια για την κόρη τους.

Μεταξύ άλλων, η Νατάσσα Μποφίλιου εξομολογήθηκε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το 2014:

«Για περίπου ένα χρόνο σταμάτησα να τραγουδάω γιατί είχα ένα πρόβλημα υγείας. Είχα εγώ την ευθύνη γι' αυτό που συνέβη, γιατί κόλλησα Η1Ν1. Δεν έκανα καμία θεραπεία και συνέχισα να δουλεύω, γιατί γενικά είμαι παιδί της εργατιάς. Θεωρούσα ότι έχω ευθύνη απέναντι στη μπάντα μου και τις επιχειρήσεις που είχα κλείσει να δουλέψω, οπότε έκανα μια μεγάλη χειμερινή περιοδεία.

Τελικά αντιμετώπισα προβλήματα σε διάφορα όργανα του σώματος κι έπρεπε να σταματήσω. Εκεί κατάλαβα πόσο έχει σημασία να φροντίζεις τον εαυτό σου για να έχεις μια καλή πορεία... Είχαν περάσει 10 χρόνια χωρίς κανένα διάλειμμα... Είμαι 17 χρόνια στο τραγούδι. Τον ένα χρόνο που έμεινα εκτός μου άρεσε, γιατί το είχα πολύ ανάγκη. Είχα πολύ κούραση».

Δείτε τη συνέντευξη.