Breaking News

Η συγκίνηση της Χριστίνας Σάλτη - Εξομολόγηση ψυχής για την ενδοοικογενειακή βία (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μια εξομολόγηση ψυχής στο «The 2Night Show», η Χριστίνα Σάλτη μίλησε - μεταξύ άλλων - για την ενδοοικογενειακή βiα που βίωσε σε μικρή ηλικία στο σπίτι της. 

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μη κρύβοντας κάποια στιγμή τη συγκίνησή της:

«Δεν έχω υποστεί εγώ ενδοοικογενειακή βία, αλλά την έβλεπα να συμβαίνει. Μίλησα γι' αυτό γιατί είχε βγει μια γραμμή στήριξης και είπα ότι κι εγώ είμαι έτοιμη να το πω. Δεν το έλεγα παλιότερα σε καμία περίπτωση...

Η μαμά μου παλιά δεν ήθελε να το λέω... Είναι σαν κι εμένα πολύ ανοιχτός άνθρωπος, αλλά δεν θέλαμε και οι δύο να το δημοσιοποιήσουμε. Όσο μεγαλώνω, βλέπω κι άλλους ανθρώπους που ανοίγουν θέματα για τη ζωή τους.

Όλο ξεκινούσε από άλλο σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού. Ουσιαστικά, όταν ένας άνθρωπος έχει προσωπικά προβλήματα και ξεσπά μ' αυτόν τον τρόπο, κάποιος άλλος το βιώνει. Κάποια στιγμή η μαμά μου αποφάσισε να φύγει, αλλά δεν το έκανε γρήγορα.

Ήταν κι άλλα θέματα. Η μάνα μου μπορεί να έλεγε "Πού θα πάει, τι θα κάνει;"... Σκεφτόταν, επίσης, πως δεν δούλευε και είχε μικρά παιδιά... Εγώ γενικά ήμουν και λίγο η ισορροπίστρια. Είχα ενεργό ρόλο για να μη γίνει κάτι...

Εγώ θέλω να είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου για να κάνω παιδάκι. Τον μπαμπά μου τον έχω δικαιολογήσει και τον έχω συγχωρήσει. Έχει "φύγει" τώρα, δεν είναι στη ζωή. Δεν βρεθήκαμε πριν "φύγει". Δεν τον βλέπαμε χρόνια, είχαμε κόψει, αλλά τον έχω συγχωρήσει...»

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.