Breaking News

Η Βαλέρια Κουρούπη μίλησε για τον χωρισμό της με τον Νίκο Ξύδη: «Είναι οικογένειά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Βαλέρια Κουρούπη μίλησε το βράδυ της Πέμπτης στο «The 2Night Show» για τη συνεργασία της με το θείο της, Γιάννη Μπέζο, στην κωμωδία του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε!». 

Επίσης, η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός, που είχε γίνει ευρύτερα γνωστή ως Λίλη στη σειρά «Εκείνες κι εγώ», αναφέρθηκε και στον χωρισμό της. Το 2002 παντρεύτηκε με τον τραγουδιστή Νίκο Ξύδη (γιο της Ελένης Βιτάλη), με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, που σήμερα είναι 16 ετών. Οι δυο τους χώρισαν μέσα στο 2019.

Η Βαλέρια Κουρούπη εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Είμασταν μαζί σχεδόν 20 χρόνια, μεγαλώσαμε μαζί, είναι οικογένειά μου. Σαν ανθρώπινη σχέση δεν θα τελειώσει ποτέ. Έχουμε κι ένα παιδί μαζί. Εμείς διαμορφωθήκαμε κιόλας, από παιδιά 25 χρονών. Πιστεύω ότι θα είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι κάποια στιγμή. Καλοί φίλοι δεν είμαστε ακόμα, αλλά είμαστε δύο άνθρωποι που σέβεται, αγαπάει και καλύπτει ο ένας τον άλλον σε πολλά πράγματα, πρακτικά και συναισθηματικά. Θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω τη γνώμη του. Τον σέβομαι πολύ τον Νίκο και τον εκτιμώ. Ρωτάω να μου πει τη γνώμη του γενικά και στη δουλειά και στα θέματα του παιδιού μας».

Μεταξύ άλλων, μίλησε για το καφέ - μπαρ στην Κάντζα, που άνοιξε με τον αδερφό της, Βίκτωρα, ο οποίος παλαιότερα ήταν επαγγελματίας βολεϊμπολίστας και τώρα ασχολείται με την εστίαση.

«Με τον (ηθοποιό) Μάριο Αθανασίου είμαστε μαζί από την τετάρτη δημοτικού. Δεν εpωτεύτηκε ποτέ ο ένας τον άλλον, αλλά ήμασταν πάντα φιλαράκια» αποκάλυψε η Βαλέρια Κουρούπη.

Δείτε όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.