Breaking News

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ο σύμβουλος γάμου είναι χρήσιμος αν υπάρχει θέληση και από τους δύο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Πέμπτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» την Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μίλησε με ενθουσιασμό για την τηλεοπτική σειρά εποχής της ΕΡΤ, «Τα καλύτερά μας χρόνια», στην οποία πρωταγωνιστεί. 

Επίσης, η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τη ζωή της και το σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά, με τον οποίο απέκτησε δύο γιους. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό εξομολογήθηκε ότι έχουν απευθυνθεί σε σύμβουλο γάμου, καθώς «πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης», όπως είχε τονίσει. Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Χορεύω όλους του κρητικούς χορούς, τους έχω μάθει από τότε που πήγαινα δημοτικό. Αγαπώ την Κρήτη και περισσότερο τη Σητεία.

Η μεγαλύτερή μου κουτσουκέλα στην εφηβεία ήταν όταν έκανα μία εξάωρη κοπάνα από το σχολείο μου.

Άλλαξα σχολείο γιατί με παρεvoχλούσαν κάτι μεγαλύτερα παιδιά, που είχαν μείνει αρκετές φορές στην ίδια τάξη. Δεν ήταν ακριβώς φλερτ, ήταν παρεvόχληση καραμπινάτη. Έλεγα στους γονείς μου να έρθουν να με πάρουν από το σχολείο γιατί φοβούμουν.

Το γεγονός ότι έχω μνήμη χρυσόψαρου με έχει βοηθήσει στη ζωή μου, γιατί δεν κρατάω "μαύρα" πράγματα μέσα μου και συγχωρώ εύκολα.

Πρέπει να υπάρχουν γερές βάσεις σε μια σχέση για να παραμείνει δυνατή μετά τον ερχομό των παιδιών. Εμείς είμαστε αγαπημένοι. Είχαμε πάει σε σύμβουλο γάμο και κάναμε κάποιες συνεδρίες. Μπορεί να χρειαστεί να επαναληφθεί και στο μέλλον. Είναι πολύ χρήσιμο αν υπάρχει θέληση και από τους δύο.»

Δείτε τη συνέντευξη.