Breaking News

Kim Kardashian: Η νέα φωτογραφία από τα 40α γενέθλιά της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία εβδομάδα πριν, στις 21 Οκτωβρίου, η Kim Kardashian γιόρτασε τα 40ά γενέθλιά της στο πολυτελές θέρετρο "The Brando" στην Ταϊτή, όπου ταξίδεψε με τζετ για εξαήμερη απόδραση, μαζί με την οικογένειά της και κάποιους φίλους της.

Να σημειωθεί ότι το νησάκι Tetiaroa το είχε αγοράσει o Marlon Brando με σκοπό να το μετατρέψει σε «προσωπικό παράδεισο»... Κληρονόμοι ήταν 8 παιδιά του, που συνεργάστηκαν προκειμένου να αξιοποιηθεί με τρόπο που θα συμφωνούσε ο πατέρας τους, δηλαδή να μην αλλοιωθεί η φυσική ομορφιά του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η διάσημη τηλεπερσόνα έγινε αποδέκτης πλήθους σχολίων, που την κατέκριναν για το πάρτι εν μέσω πανδημίας.

«Στην παρέα βρισκόταν μέλη της οικογένειας και κοντινοί φίλοι της. Όλοι είχαν κάνει τεστ κορονοϊού πριν ταξιδέψουν» διευκρίνισε, πάντως, μια πηγή στην Page Six.

Παρά τα αρνητικά σχόλια, η Kim Kardashian συνεχίζει να μοιράζεται φωτογραφίες από τα γενέθλιά της στο Instagram. Στην τελευταία, που ανέβασε την Τετάρτη, ποζάρει με τις αδελφές Kourtney και Khloe. Νωρίτερα είχε δημοσιεύσει σε ανάρτησή της 10 φωτογραφίες.

Δείτε τις αναρτήσεις της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

☀️ Girls just wanna have sun ☀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις