Breaking News

Λόγω Τιμής - Βίκυ Βολιώτη: «Το χαστούκι του Άλκη Κούρκουλου ήταν αληθινό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη σειρά «Λόγω Τιμής», που προβλήθηκε στο Mega 24 χρόνια πριν, μίλησε Βίκυ Βολιώτη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!»

Για το χαστούκι που έφαγε στη σειρά από τον Άλκη Κούρκουλο, εξομολογήθηκε ότι ήταν αληθινό. Συγκεκριμένα αποκάλυψε:

«Το χαστούκι που έφαγα δεν θα θυμάμαι; Ήταν πάρα πολύ δυνατό χαστούκι, αληθινότατο. Εν τω μεταξύ, ο καημένος ο Άλκης Κούρκουλος μου έλεγε από το πρωί που είχαμε πάει στο γύρισμα "Αχ, Βίκυ πώς θα σου δώσω αυτό το χαστούκι, δεν μπορώ. Έχω βαρύ χέρι"... "Έλα μωρέ Άλκη, τώρα" του απάντησα. Κι έρχεται η σκηνή και μου το δίνει... Αν ακούσει κανείς τη σκηνή, κάνω ένα "α…!". Είναι αληθινό! Εξεπλάγην τόσο πολύ από την ένταση του χαστουκιού και μετά έπαθα κι αιμάτωμα στο μάτι. Μια φορά το γυρίσαμε».

Νωρίτερα, τόνισε για τις τελευταίες σκηνές, που γυρίστηκαν κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού στην Πάτρα:

«Η τελευταία σκηνή που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού και ήμασταν μέσα στην παρέλαση, ήταν πολύ δύσκολα τα γυρίσματα. Ήταν κλειστοφοβικά σχεδόν, γιατί ήμασταν εν μέσω χιλιάδων ανθρώπων, οι οποίοι ήταν σε ένα τελείως διαφορετικό κλίμα - μεθυσμένοι, χαρούμενοι... - κι εμείς έπρεπε να δουλέψουμε με συνθήκες πολύ δύσκολες και προσπαθώντας κυριολεκτικά να μην χάσουμε ο ένας τον άλλον».

Δείτε το βίντεο.