Breaking News

My Style Rocks (Επεισόδιο 35) - Κουδουνάρης: «Αξίζει να κερδίσεις αυτή την εβδομάδα, αλλά έτσι όπως πάει μπορεί και να φύγεις» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του My Style Rocks της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου οι διαγωνιζόμενες διεκδίκησαν τη νίκη και τον τελευταίο έξτρα βαθμό πριν το Gala.

Μετά τη βαθμολογία των κριτών, στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν κατά σειρά η Κάτια Φορτούνη και η Τζένη Γεωργιάδου. Κατόπιν ψήφισαν οι υπόλοιπες παίκτριες, που ανέδειξαν νικήτρια την Κάτια Φορτούνη.

Νωρίτερα, τη στιγμή που η Κάτια Φουρτούνη στάθηκε μπροστά στους κριτές, ο Στέλιος Κουδουνάρης τη ρώτησε αν υπάρχει κάποιο θέμα στη σχέση της με τις συμπαίκτριές της. Να σημειωθεί ότι πριν λίγο καιρό η Έρη Λώλη την είχε κατηγορήσει ανοιχτά ότι έχει στυλίστα...

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις τόσο κακούς βαθμούς (από τις συμπαίκτριές σου). Μήπως είστε τσακωμένες και δεν το ξέρουμε; Μήπως πιστεύουν ότι έχεις στυλίστα;» τη ρώτησε ο κριτής, με την Κάτια να απαντά: «Δεν έχω τσακωθεί με καμία, αλλά το θέμα του στυλίστα υπάρχει...».

«Εγώ πιστεύω ότι αυτό που συμβαίνει σε ενοχλεί. Καταλαβαίνω ότι κάτι θες να πεις και δεν το λες. Το βρίσκω άδικο αν κάτι σε κρατάει πίσω. Για μένα αξίζει να κερδίσεις αυτή την εβδομάδα, αλλά έτσι όπως πάει (σ.σ. από τη βαθμολογία των συμπαικτριών της) μπορεί και να φύγεις» πρόσθεσε ο Κουδουνάρης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με την Κάτια. Ολόκληρο το επεισόδιο 35 στο 2ο βίντεο.