Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 48 (Gala): Αποχώρησε η Δώρα Πρωτοπαπά - Η παίκτρια που κέρδισε τα 2.500 ευρώ (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Gala του My Style Rocks την Κυριακή 25 Οκτωβρίου το «Κόκκινο Χαλί» στρώθηκε και οι κοπέλες έκαναν την πασαρέλα τους.

Ένα Gala γεμάτο λάμψη και εκκεντρικότητα, με οικοδέσποινα την Κατερίνα Στικούδη και 10 κoρίτσια που επιχείρησαν να αποσπάσουν τα θετικά σχόλια των κριτών.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς κλήθηκαν για ακόμα μια φορά να υποδείξουν την πιο glamorous εμφάνιση.

Νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Τζένη Γεωργιάδου, η οποία κέρδισε τα 2.500 ευρώ.

Στην τελευταία θέση βρέθηκε η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, ωστόσο είχε ασυλία ως νέα διαγωνιζόμενη και τέθηκε εκτός διαδικασίας αποχώρησης,

Υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Αφροδίτη Μπάρμπα, η Χριστίνα Κεφαλά και η Δώρα Πρωτοπαπά.

Λόγω ισοβαθμίας, μετά την ψηφοφορία από τις υπόλοιπες παίκτριες, οι κριτές έσωσαν την Χριστίνα Κεφαλά.

Κατόπιν η κριτική επιτροπή επέλεξε την αποχώρηση της Δώρας Πρωτοπαπά, οπότε συνεχίζει στο My Style Rocks και η Αφροδίτη Μπάρμπα.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το βιογραφικό, που είχε δημοσιοποιήσει ο ΣΚΑΪ, η 23χρονη Δώρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και εργάζεται ως make up artist και hair stylist. Ασχολείται με τη μουσική, έχει πτυχίο φωνητικής και παίζει πιάνο και κιθάρα. Αγαπάει τα τατουάζ και το piercing και έχει αρκετά τατουάζ στο σώμα της που όλα συμβολίζουν κάτι διαφορετικό, ενώ σκουλαρίκια έχει μόνο στο πρόσωπό της.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα. Ολόκληρο το επεισόδιο 48 (Gala) στο 3ο βίντεο.