Breaking News

Πέθανε ο Βρετανός ηθοποιός Johnny Leeze - Είχε διαγνωστεί με κορονοϊό (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 78 ετών, ο Βρετανός ηθοποιός Johnny Leeze, γνωστός για τους ρόλους του στις σειρές "Emmerdale Farm", "Coronation Street" και "The League of Gentlemen".

Σύμφωνα με τη Daily Mail, την Κυριακή η κόρη του Holly επιβεβαίωσε το θάνατό του, αναφέροντας στη Daily Star ότι ο πατέρας της πέθανε μετά από μια σύντομη ασθένεια. 

Όπως τόνισε, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μία μέρα πριν από το θάνατό του, ενώ το πρωί της μέρας που κατέληξε υπέστη καρδιακή προσβολή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Ήταν ο φίλος μου, ήταν τόσο δυνατός άνθρωπος. Ήταν ένας πολύ καλός και αστείος τύπος. Αγαπήθηκε πραγματικά απ' όλους. Ακόμα και από την πρώην σύζυγό του, που είναι μαζί μου σήμερα, τη μαμά μου. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Είμαι μουδιασμένη... Θέλω να πω πολύ περισσότερα γι' αυτόν, αλλά δεν ξέρω τι να πω αυτή τη στιγμή» πρόσθεσε η κόρη του.

Επίσης, η  Daily Star αναφέρει ότι ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε και από τον αδερφό του Phillip, ο οποίος έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ότι ο Johnny Leeze είχε κορονοϊό και υποκείμενα προβλήματα υγείας.

Ο ηθοποιός, ο οποίος γεννήθηκε στο Γιορκ της Αγγλίας, ήταν παντρεμένος με την Carol από το 1969 έως το 1983. Έκανε το ντεμπούτο του στη μικρή οθόνη το 1982, συμμετέχοντας σε ένα επεισόδιο της σειράς "Open All Hours". Έπαιξε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, αλλά και σε κάποιες ταινίες, όπως το "Blow Dry" (2001). Η τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση ήταν το 2007 σε ένα επεισόδιο της σειράς "Life On Mars".

Στη βρετανική σαπουνόπερα "Emmerdale Farm" είχε παίξει ως Ned Glover σε 290 επεισόδια από το 1983 έως το 2000. Στις φωτογραφίες ποζάρει με τη Roberta Kerr, η οποία είχε υποδυθεί τη σύζυγό του Jan Glover.