Breaking News

Ο δήμαρχος Κοζάνης μίλησε για το τοπικό lockdown (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από τις 6 το πρωί της Παρασκευής ολόκληρη η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης τέθηκε, για 14 ημέρες, στο Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 - Αυξημένου Κινδύνου.

Μεταξύ άλλων, προβλέπεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους εργασίας και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους, η αναστολή όλων των συναθροίσεων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, καθώς και η απαγόρευση μετακίνησης εκτός της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Δείτε αναλυτικότερα ΕΔΩ...

Το πρωί της Παρασκευής ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, μετέφερε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, η οποία τέθηκε σε τοπικό lockdown, λόγω του υψηλού επιδημιολογικού φορτίου και του μεγάλου αριθμού των κρουσμάτων κορονοϊού των τελευταίων ημερών, που - όπως σημείωσε - παρατηρήθηκε ειδικά σε ομάδες νεότερων ανθρώπων.

«Ξημέρωσε μια μέρα, η οποία θυμίζει κάτι από την περασμένη άνοιξη, όταν υπήρχε το γενικευμένο lockdown. Φοβόμασταν ότι η απόφαση θα έρθει και δυστυχώς πάρθηκε. Ήδη ο αριθμός των κρουσμάτων των τελευταίων 10-15 ημερών είχε ξεφύγει» τόνισε, μεταξύ άλλων.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του Open.