Breaking News

Γιάννα Τερζή: Η ζωή της στην Αμερική, η συγκατοίκηση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η επιστροφή στην Ελλάδα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μεταξύ των καλεσμένων του Γρηγόρη Αρανούτογλου το βράδυ της Πέμπτης στο «The 2Night Show» και η Γιάννα Τερζή, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε το video clip για το τραγούδι «Για Σένα Μόνο», στο οποίο ενώνεται για πρώτη φορά δισκογραφικά με τον πατέρα της, τον αγαπημένο Πασχάλη Τερζή.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το ξεχωριστό ντουέτο με τον πατέρα της, για τον οποίο πριν λίγες ημέρες εξομολογήθηκε ότι δεν ήθελε να τη δει τραγουδίστρια, όταν του ανακοίνωσε την απόφασή της σε νεαρή ηλικία.

Μεταξύ άλλων, είπε για την επιστροφή της από την Αμερική και για το αν κατάφερε να ζήσει το American Dream:

«Η Αμερική ήταν 9 χρόνια. Έχει περίπου 3 - 3,5 χρόνια που γύρισα. Έκανα ότι πιο κουλό πράγμα, που έχει κάνει άνθρωπος στην Αμερική... πήρα την υπηκοότητα και γύρισα.

Γύρισα στην Ελλάδα γιατί μου είχε λείψει το σπίτι μου, οι δικοί μου και κουράστηκα λίγο να κυνηγάω αυτό το όνειρο. Μου έλειψε να αισθανθώ ότι έχω δίπλα μου πραγματικούς ανθρώπους. Είναι σκληρός αυτός ο χώρος. Δούλευα συνέχεια με άντρες σκληρούς κι επιτυχημένους. Δεν είχα κάποιον δικό μου, πέρα από τον φίλο μου Δημήτρη Γιαννέτο.

Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέναμε μαζί, ήμασταν συγκάτοικοι στη Νέα Υόρκη. Είναι ένα λαμπερό αστέρι...

Το American Dream το έζησα σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο δεν έφτασα σε αυτό που ήθελα... Μέχρι να συνηθίσεις τη νοοτροπία σου παίρνει χρόνο. Πήγα σε μια εποχή που ήθελαν να υπογράφουν με μικρότερους σε ηλικία καλλιτέχνες, εγώ ήμουν ήδη 26 - 27 όταν πήγα...».

Δείτε όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.