Breaking News

Στα άκρα... Νίκος Μάνεσης: «Δεν ήμουν ποτέ αρχισυντάκτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη» - Η επιστολή της παρουσιάστριας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνεχίζεται η κόντρα στον Apha ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Νίκο Μάνεση, ο οποίος φέρεται να είναι ο ενορχηστρωτής πίσω από τις κάμερες στην εκπομπή «Ώρα για Μελέτη».

«Γενικώς είμαι της άποψης ότι δεν παραιτείσαι, δίνεις τη μάχη σου μέχρι το τέλος είτε με νίκη είτε με ήττα. Δεν είναι και κακό να χάνεις κάποιες φορές. Ειδικά όταν δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο και τη θεματολογία, εκεί είναι που δεν παραιτείσαι. Θα παραιτηθείς για κάτι που δεν έχεις ευθύνη;» είπε πρόσφατα η Ελεονώρα Μελέτη στη ραδιοφωνική της εκπομπή...

Από την πλευρά του ο Νίκος Μάνεσης δήλωσε στην κάμερα του Πρωινού: «Παιδιά δε θα μιλήσω σε μια εκπομπή που είναι απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη γιατί θα αρχίσουν οι διαρροές μετά. Την καλημέρα μου στον Βαγγέλη Περρή... Δεν ήμουν ποτέ αρχισυντάκτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Πρέπει να μάθετε πώς το είχα πει πρώτα και μετά να το συζητήσουμε. Δεν κάνω δηλώσεις άλλες...».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε», έχει σταλεί e-mail προς τη διοίκηση του Alpha, που καταγγέλλει ότι υπάρχει ένα θέμα συμπεριφοράς του Νίκου Μάνεση απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη και στους συνεργάτες της.

Δείτε τα βίντεο.