Breaking News

«The 2Night Show» με ξεχωριστούς καλεσμένους (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «The 2Night Show» έρχεται στο late night πρόγραμμα του ANT1 με όλα τα συστατικά μιας επιτυχημένης βραδιάς! Χιούμορ, αυθορμητισμός, καλή διάθεση, μουσική και ευχάριστα απρόοπτα γιατί όλοι ξέρουμε ότι η καλή παρέα μετράει... όπου κι αν είσαι!

Σήμερα, Πέμπτη 1η Οκτωβριου, στις 23:30 το βράδυ, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τη Μέγκι Ντρίο. Για ποιους λόγους φοβάται για τη ζωή της; Τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται στα social media και οι  haters.  

Καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Βασίλης Χαλακατεβάκης! Ο αγαπημένος ηθοποιός από το «ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ» μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από 10 χρόνια, για τη γυναίκα της ζωής του και για τον γάμο έκπληξη!  Για πρώτη φορά τηλεοπτικά θα τον απολαύσουμε να παίζει  κιθάρα και να τραγουδάει το αγαπημένο του τραγούδι.

Η Δανάη Παππά συναντά τον Γρηγόρη και μιλάει για την μέχρι τώρα πορεία της στην υποκριτική. Η όμορφη ηθοποιός εξομολογείται πόσο πολύ έχει πληγωθεί από τα επικριτικά σχόλια που έχει δεχθεί, αλλά και για ποιο λόγο αποχώρησε από τις «8 Λέξεις». Με τη βοήθεια του Γρηγόρη, κάνει τηλεφωνική  φάρσα στην πολυαγαπημένη της γιαγιά και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό!


Όλα αυτά στο «The 2Night Show», απόψε στις 23:30, στον ΑΝΤ1!

Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου
Σκηνοθέτης: Γιώργος Κικίδης
Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος
Διεύθυνση Παραγωγής: Σταμάτης Τσάκωνας