Breaking News

Το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου - Όσα είπε για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Αν θέλει κάποιος να γίνει γνωστός...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις κατηγορίες της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για απόπειρα ξυλoδαρμού και τις δηλώσεις του δικηγόρου του Τριαντάφυλλου, ο ίδιος ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με έντονη συναισθηματική φόρτιση.

«Εγώ πήγα σε ένα παιχνίδι για να τραγουδήσω, δεν πήγα να πολεμήσω... Αν θέλει κάποιος να γίνει γνωστός, γιατί να το κάνει με χτυπήματα κάτω από τη μέση σε κάποιον άλλον άνθρωπο... Αν χτυπήσεις κάποιον, δεν πάει κατευθείαν να το καταγγείλει;... Πώς ήρθε μαζί μου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και με πήρε αγκαλιά και με φίλησε;» είπε, μεταξύ άλλων.

Επίσης, τόνισε ότι σε όλες τις συναντήσεις του με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου υπήρχαν και άλλα άτομα και δεν συνέβη τίποτα από όσα υποστήριξε.

Στην εκπομπή μίλησε τηλεφωνικά και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος τόνισε: «Σαν παραγωγός δεν έφτασε στα αυτιά μου κάτι τέτοιο, ποτέ. Απλά την Κυριακή η Ευρυδίκη μου έστειλε ένα μήνυμα, όταν έφυγαν από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, όπου έλεγε ότι της μίλησε λίγο απότομα. Αυτό είναι το μόνο που ξέρω. Δεν έγινε κάτι στα γυρίσματα, δεν έγινε κάτι στις πρόβες».

Δείτε τα βίντεο.