Breaking News

Το μεγάλο όνειρο της Δανάης Παππά: «Περιμένω την απάντησή τους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Πέμπτης η Δανάη Παππά συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show», όπου μίλησε για τη ζωή της και τη μέχρι τώρα πορεία της στην υποκριτική. 

Η όμορφη ηθοποιός εξομολογήθηκε πόσο πολύ έχει πληγωθεί από τα επικριτικά σχόλια που έχει δεχθεί, ενώ είπε για την αποχώρησή της από τη σειρά «8 Λέξεις»: 

«Είναι τρεις εβδομάδες που αποχώρησα από τη σειρά. Είναι πολύ ωραία που δεν έχω γυρίσματα. Είναι πολύ ωραία που είμαι στην Ελλάδα, στην Αθήνα. Μου είχε λείψει λίγο να ασχολούμαι με τον εαυτό μου και να κάνω πράγματα για μένα. Κάθε εβδομάδα πηγαινοερχόμουν στην Κύπρο. Θα ήθελα να είμαι στο σίριαλ μέχρι το τέλος. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν δική μου επιλογή γιατί και η προηγούμενη σειρά ήταν πάλι στην Κύπρο, οπότε τρία χρόνια ήταν αρκετά για μένα... Τα πήγαινα πολύ καλά με τους συνεργάτες μου στην Κύπρο και κάναμε παρέα, ήταν ωραία, αλλά μου έλειπε το σπίτι μου».

«Το όνειρό μου είναι να πάω για καριέρα στο εξωτερικό. Έχω κάνει ένα casting για μια ιταλική ταινία και περιμένω την απάντησή τους» αποκάλυψε η Δανάη Παππά.

Επίσης, έκανε και τηλεφωνική  φάρσα στην πολυαγαπημένη της γιαγιά, με τη βοήθεια του παρουσιαστή και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό. Νωρίτερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε τηλεφωνικά με τη μητέρα της, την κυρία Κατερίνα.

Δείτε το βίντεο.