Breaking News

Β. Χαλακατεβάκης - Η περιπέτειά του με τον καρκίνο: «Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε... αισιοδοξία και παλεύουμε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» το βράδυ της Πέμπτης ήταν ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο οποίος μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του και για το γάμο - έκπληξη.

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός από το «Καφέ της Χαράς» αναφέρθηκε στη σειρά του ΑΝΤ1, ενώ εξομολογήθηκε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από 11 χρόνια:

«Έχω περάσει τις περιπέτειές μου, όπως περνάει και όλος ο κόσμος, αλλά σημασία έχει να είσαι δυνατός, γερός, να ψάχνεσαι για να μην δημιουργηθεί πάλι πρόβλημα και να προχωράς. Μια φορά το χρόνο θα κάνω όλες τις απαραίτητες εξετάσεις γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε. Είμαι πολύ συνεπής σ' αυτό το κομμάτι και μπορώ να πω ότι από τότε που νόσησα μέχρι τώρα είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου.

Έχω περάσει καρκίνο στο παχύ έντερο και μετάσταση στον πνεύμονα. Είναι 11 χρόνια τώρα, συνέβη το 2009. Ευτυχώς ήταν χειρουργήσιμο, οπότε αντιμετωπίστηκε και σταμάτησε εκεί. Την ώρα που το μαθαίνεις χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, αλλά από εκεί και πέρα δεν είπα ποτέ "γιατί σε μένα;", που λένε πολλοί. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε...

Εγώ είμαι ένα παράδειγμα, που δίνει κουράγιο στους ανθρώπους στο κομμάτι αυτό. Επειδή έχω πολλούς φίλους, που το έχουν  περάσει μετά από μένα και που τώρα είναι στην περιπέτεια και είμαι δίπλα τους και θα είμαι πάντα δίπλα τους, έχω πει ένα πράγμα: αισιοδοξία και παλεύουμε».

Στο τέλος της συνέντευξης ο Βασίλης Χαλακατεβάκης έπαιξε κιθάρα και τραγούδησε το αγαπημένο του τραγούδι.