Breaking News

Β. Τριφύλλη - Σπάνια εξομολόγηση για το γάμο της: «Χωρίσαμε, ξαναπαντρεύτηκε και μετά απεβίωσε. Κράτησα το όνομά του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Μου λείπει η δουλειά αλλά δεν έχω αγωνία αν θα χτυπήσει το τηλέφωνο» τόνισε η Βάσια Τριφύλλη, η οποία κάθισε στον καναπέ του DOT, όπου - μεταξύ άλλων - μίλησε για το γάμο της με τον Γιάννη Τριφύλλη και την απώλεια του Κώστα Βουτσά, ενώ αναφέρθηκε και στα χρόνια της μεγάλης επιτυχίας με το «Ραντεβού στα Τυφλά».

«Εμφανίστηκα στο θέατρο το 1970 με τον Κώστα Βουτσά. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφυγε από τη ζωή... το αγνοώ... Λέω "Ο Κώστας θα γυρίσει όπου να 'ναι". Πέρασα καταπληκτικά μαζί του, κάναμε απίστευτα πράγματα... ήταν ονειρεμένα... Μου άρεσε πολύ η τάξη μου στο Εθνικό Θέατρο, βγήκαμε 16 πρωταγωνιστές» είπε η Βάσια Τριφύλλη, η οποία εξομολογήθηκε για το γάμο της:

«Παντρεύτηκα περίπου το 1970 τον Γιάννη Τριφύλλη. Αυτός απεβίωσε πολύ καιρό πριν. Χωρίσαμε, ξαναπαντρεύτηκε και μετά απεβίωσε. Κράτησα το όνομά του. Το δικό μου επώνυμο είναι Ελευθερίου. 

Τον αγαπάω ακόμα πάρα πολύ. Δεν ξαναπαντρεύτηκα. Δεν ήμουν άλλο μ@λ@κ@ς πια, φτάνει... Πέρασα καλά στο γάμο μου. Ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερός μου. Είχα συνειδητοποιήσει από την αρχή τη διαφορά ηλικίας και ότι θα χωρίζαμε. Αλλά δεν κάναμε έναν γάμο συμφέροντος, αλλά αγάπης και λατρείας. 

Αγαπιόμασταν κι όταν χωρίσαμε. Μάλιστα, ο Ντίνος Κατσουρίδης με ζήτησε σε γάμο από τον πρώην σύζυγό μου. Ήταν σχεδόν συνομήλικοι και πολλοί φίλοι, κολλητοί.

Με τον Γιάννη Τριφύλλη υπήρχε μια τρομακτική μαγεία μεταξύ μας. Αλλά όταν πήγα στη σχολή και είδα τους συμμαθητές μου και αντιλήφθηκα ότι είχαν καλύτερη εpωτική ζωή από μένα, έμεινα άναυδη. Τότε χώρισα και έζησα μια ελεύθερη ζωή, όπως την ήθελα, αλλά πάντα φρόντιζα να μην πληγώνω κανέναν».

Δείτε όσα είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.