Breaking News

Χαμός στο δωμάτιο επικοινωνίας - Ο Big Brother τις έθεσε υποψήφιες προς αποχώρηση - Σοφία Δανέζη: «Είναι στημένο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σοφία Δανέζη και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή τιμωρήθηκαν από τον Big Brother και αναδείχθηκαν υποψήφιες προς αποχώρηση.

Ο Μεγάλος Αδελφός είχε προειδοποιήσει τους παίκτες: «Κάποιοι συγκάτοικοι συνεχίζουν να μην συμμορφώνονται στις προειδοποιήσεις μου... Όποιος συγκάτοικος βγάλει, σκεπάσει, καλύψει, πειράξει ή αρνηθεί να φορέσει το μικρόφωνό του ή ακόμα και να το τοποθετήσει σε απόσταση που να εμποδίζει τη σωστή καταγραφή της φωνής του, θα ορίζεται αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση».

Στο επεισόδιο της Τρίτης κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας τη Σοφία Δανέζη και την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και τις είπε: «Καλύψατε τα μικρόφωνά σας και στην τουαλέτα και στο ρoζ δωμάτιο. Υπάρχουν κάμερες και αυτό έχει καταγραφεί».

Οι δυο παίκτριες επέμεναν ότι δεν κάλυψαν τα μικρόφωνα, επισημαίνοντας ότι απλά μίλησαν ψιθυριστά και δεν ακούστηκαν όσα είπαν.

Μάλιστα, η Σοφία εκνευρίστηκε με τον Big Brother και μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφιες άρχισε να φωνάζει: «Αυτό είναι στημένο... Αυτό εδώ πέρα είναι στημένο!».

Δείτε το βίντεο.