Breaking News

Χρήστος Λούλης και Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε μία εκ βαθέων συζήτηση στο «Σημείο Συνάντησης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Δευτέρας επέστρεψε στη συχνότητα της ΕΡΤ1 το «Σημείο Συνάντησης», όπου πρωταγωνιστές είναι κάθε φορά δύο γνωστά πρόσωπα από τον δημόσιο βίο, όπως ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, αθλητές και άλλοι, που ανοίγουν συζητήσεις γύρω από πολλά και διαφορετικά θέματα.

Οι ηθοποιοί Χρήστος Λούλης και Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκαναν «ποδαρικό» στον δεύτερο κύκλο της εκπομπής. Σε μια εκ βαθέων συζήτηση μίλησαν για την πατρότητα, με τον Χρήστο Λούλη να παραδέχεται ότι αναπολεί τις πρώτες μέρες μ’ ένα μωρό στο σπίτι και τον νέο μπαμπά Αλέξανδρο Μπουρδούμη να μιλάει για τη θεαματική αλλαγή που ήρθε στη ζωή του, όταν απέκτησε παιδί.

Επίσης, μίλησαν για την εμπειρία τους από τα γυρίσματα της πολυσυζητημένης ταινίας «Ενήλικοι στην αίθουσα» του Κώστα Γαβρά, όπου υποδύθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάνη Βαρουφάκη. 

Μεταξύ άλλων, δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στα σχόλια που δέχτηκε τον περασμένο Μάιο ο Χρήστος Λούλης για τη συμμετοχή του σε διαφημιστικό σποτ, το οποίο απέσυρε τότε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας...

Δείτε όσα συζήτησαν οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες.