Breaking News

Ανατροπή στο GNTM 3: Αποχώρησε ο Ηρακλής Τσουζίνοβ (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με τον Εμμάνουελ Ελόζιεουα να έχει αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, στο επεισόδιο της Τρίτης 3 Νοεμβρίου η νέα μέρα στο GNTM 3 βρήκε τα μέλη της ομάδας των «campaign», μουδιασμένα  και σκεπτικά. Κανείς πλέον δεν νιώθει ασφαλής για το αποτέλεσμα, καθώς τα επίπεδα του ανταγωνισμού ανεβαίνουν.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα μοντέλα κλήθηκαν να ποζάρουν με δυναμισμό ως έκπτωτοι εναερίτες στο φακό του Freddie F. Φορώντας δημιουργίες της Ορσαλίας Παρθένη και αλεξίπτωτα, οι 11 υποψήφιοι αναμετρήθηκαν με το στοιχείο του αέρα και προσπάθησαν να αποδώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρά τις δυσκολίες του σετ.

Η ανατροπή στα μειονεκτήματα του Ανδρέα Αθανασόπουλου - που είχε την καλύτερη φωτογραφία στην προηγουμένη δοκιμασία -, η κατεύθυνση του ανέμου, αλλά και η φυσική κατάσταση, που απαιτούνταν, δημιούργησαν ένταση.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας επέλεξε να δώσει το disadvantage στη Μαριαγάπη Ξυπολιά και στη Μαρινέλα Ζύλα. Ωστόσο, οι δυο κοπέλες τα πήγαν πολύ καλά. Μάλιστα, η Μαριαγάπη Ξυπολιά είχε την καλύτερη φωτογραφία.

Να σημειωθεί ότι ο Έντουαρντ Στεργίου κατάφερε να συνεργαστεί καλύτερα με τον φωτογράφο και κέρδισε επί τόπου μια μοναδική εμπειρία sky-diving.

Στο τέλος στάθηκαν απέναντι από τη Βίκυ Καγιά δύο από τα φαβορί του φετινού GNTM, ο Αιμιλιάνο Μάρκου και ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, οι οποίοι σημείωσαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες.

Σε μία δοκιμασία με εκπλήξεις, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την απόφαση των κριτών, με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ να βρίσκεται εκτός GNTM.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα. Η αποχώρηση στο τελευταίο βίντεο.