Breaking News

Ben Affleck - Ana de Armas: Πιο εpωτευμένοι από ποτέ - Το διαμαντένιο δαχτυλίδι που προκαλεί ερωτηματικά (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ben Affleck και η γοητευτική ηθοποιός Ana de Armas είχαν αρκετό καιρό να εμφανιστούν δημόσια, γεγονός που προκάλεσε φήμες ότι ίσως έχουν χωρίσει. Ωστόσο οι δυο τους καταγράφηκαν για μια ακόμη φορά πιο εpωτευμένοι από ποτέ.

Οι πρώτες φωτογραφίες τους είχαν έρθει στη δημοσιότητα εν μέσω της πρώτης καραντίνας, στις αρχές του περασμένου Μαρτίου και από τότε δεν έκρυβαν τον έpωτά τους σε κάθε τους εμφάνιση.

Η Daily Mail δημοσιεύει αποκλειστικό υλικό, που τους δείχνει να είναι τρελοί ο ένας για τον άλλον.

Μάλιστα το αριστερό χέρι της 32χρονης κοσμούσε ένα μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι, το οποίο φάνηκε να... θαυμάζει. Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν οι δυο τους έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους ή αν το φορούσε για τις ανάγκες των γυρισμάτων του θρίλερ «Deep Water», που θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2021.

Στην ταινία ο 48χρονος ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί με τη σύντροφό του. Η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί για το Νοέμβριο του 2020, ωστόσο η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε στη ματαίωση της κυκλοφορίας της, καθώς δεν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα.

Στα διαλλείματα των γυρισμάτων, οι δυο τους φλέρταραν και αντάλλασσαν φιλιά στη βεράντα ενός αρχοντικού στη Νέα Ορλεάνη, στη Λουιζιάνα.

Ο Ben Affleck έχει τρία παιδιά - τη 14χρονη Violet, την 11χρονη Seraphina και τον 8χρονο Samuel -, που απέκτησε με την πρώην σύζυγο του Jennifer Garner, τα οποία έχει γνωρίσει στη σύντροφό του...

Η Ana de Armas είχε παντρευτεί τον Ισπανό ηθοποιό Marc Clotet το 2011, αλλά χώρισαν το 2013.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθεί.