Breaking News

Big Brother - Ανατροπή μετά τη δοκιμασία για το «βέτο»: Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση - Η συγγνώμη της Σοφίας στον Χρήστο (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύο δοκιμασίες για το «βέτο» πραγματοποιήθηκαν στο επεισόδιο του Big Brother της Πέμπτης, με τον τελικό νικητή να ανατρέπει τη σύνθεση των υποψηφίων προς αποχώρηση, που ήταν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Ραμόνα Μοροσάνου, ο Χρήστος Βαρουξή και ο Γρηγόρης Τσεκούρας.

Νικητής αναδείχθηκε  ο Ζακ Ιωαννίδης, ο οποίος πήγε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να σώσει τον Γρηγόρη Τσεκούρα.

Οπότε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Ραμόνα Μοροσάνου και ο Χρήστος Βαρουξής τίθενται στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού και στο live το βράδυ της Παρασκευής θα μάθουμε τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το σπίτι.

Στο μεταξύ η Σοφία Δανέζη, που είχε μιλήσει με σκληρά λόγια στον Χρήστο Βαρουξή, τον οποίο είχε «στολίσει» με αρκετούς χαρακτηρισμούς, του ζήτησε συγγνώμη για τη τρόπο που του φέρθηκε.

Αργότερα ο Χρήστος δήλωσε στο δωμάτιο επικοινωνίας ότι δεν αλλάζει την άποψή του, ωστόσο τόνισε πως εκτίμησε τη συγγνώμη της. «Το εκτιμώ και το σέβομαι αυτό που έκανε και την ευχαριστώ» είπε χαρακτηριστικά στον Μεγάλο Αδελφό.

Δείτε τα βίντεο.
 


Δείτε την πρόσφατη αντιπαράθεση Σοφίας - Χρήστου.