Breaking News

Αλεξάνδρα Παντελάκη: Ο γάμος στα 48 της και η αποκάλυψη για την... τηλεοπτική «Φωτεινή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο «The 2Night Show» την Αλεξάνδρα Παντελάκη, η οποία υποδύεται στον δεύτερο κύκλο της σειράς  «Άγριες Μέλισσες» τη «Φωτεινή Αβδελλά», τη συγκρατούμενη της Ελένης Σταμίρη (Μαρία Κίτσου) στη φυλακή.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της, ενώ τόνισε ότι τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στο Δρομοκαϊτειο και στα κελιά των παλιών τροφίμων. 

«Θα λυπηθώ πάρα πολύ την ημέρα που δεν θα έχω γύρισμα... Δεν θα μείνουμε στη φυλακή για όλη μας τη ζωή, σιγά - σιγά θα την κάνουμε κι εμείς» είπε η Αλεξάνδρα Παντελάκη, αφήνοντας ερωτηματικά σχετικά με τη διάρκεια του ρόλου της.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ευτυχισμένο γάμο της με τον  ζωγράφο Τάκη Τζίφα σε ηλικία 48 ετών και περιέγραψε την ευτυχία που νιώθει στο πλευρό του.

«Ήμουν κατά του γάμου... Κάποια στιγμή, μετά τα 40, η μοναξιά δεν έχει καθόλου πλάκα. Όταν έφυγε ο πατέρας μου από τη ζωή, ξαφνικά εμφανίζεται στη ζωή μου αυτός ο άνθρωπος. Ένιωσα αμέσως απόλυτη εμπιστοσύνη. Σαν να μου έστειλαν οι γονείς μου από τον ουρανό αυτόν τον άνθρωπο, τον Τάκη Τζίφα... Παντρεύτηκα στα 48. Είμαι η μούσα του σε πολλά έργα. Είμαστε όλη τη μέρα μαζί και όχι απλώς δεν βαριόμαστε, αλλά λείπουμε ο ένας στον άλλο...» εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε τη συνέντευξη.