Breaking News

Λ. Πανταζής: «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν δουλειά και δεν ξέρω πώς να τους βοηθήσω - Πήγα στον Α. Γεωργιάδη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε το βράδυ της Πέμπτης στο «The 2Night Show» για την επιτυχημένη του καριέρα στη μουσική, αποκαλύπτοντας ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα τραγούδια που λατρεύτηκαν από το κοινό. 

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος τραγουδιστής είπε για τη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφώσει στη νυχτερινή ζωή η  πανδημία του κορονοϊού:

«Έχουν αλλάξει πολλά... Στεναχωριέσαι όταν, χωρίς να φταις, ξαφνικά εδώ και 10 μήνες δεν δουλεύεις. Τα τηλέφωνα χτυπάνε ασταμάτητα από μουσικούς και τραγουδιστές μέχρι σερβιτόρους και πορτιέρηδες, 20 - 30 επαγγέλματα το βράδυ, μπορεί και παραπάνω... Ένας ολόκληρος στρατός από πίσω με κόσμο, ο οποίος ζει τη νύχτα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν δουλειά και στεναχωριέμαι γιατί δεν ξέρω πώς να τους βοηθήσω.

Έχω πάει προσωπικά και σε κάποιον υπουργό και μου είπε "Το κοιτάμε το θέμα με αγάπη". Στον Άδωνη Γεωργιάδη πήγα, που είναι παλιός μου φίλος. Μου είπε θα το κοιτάξει το θέμα. Πήγα σαν Λευτέρης Πανταζής γιατί νομίζω πως μετά από τόσα χρόνια έχω χτίσει με το όνομα μου να μπορεί ο καθένας να σέβεται τον Λευτέρη τον φίλο σου και τον Πανταζή του κόσμου. Με σεβασμό, λοιπόν, κάθισα στο τραπέζι απέναντι του και μιλήσαμε για όλα τα πράγματα. Πρώτα για τη ζωή μας. Πώς ξεκινήσαμε και οι δύο και τώρα αυτός είναι υπουργός κι εγώ είμαι ο Λευτέρης Πανταζής από την αγάπη του κόσμου. Του είπα ότι υπάρχει πρόβλημα σοβαρό και πως πεινάει ο κόσμος στο χώρο της μουσικής».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.