Breaking News

Ευρυδίκη: «Γι' αυτό παντρεύτηκα τρεις φορές» - Τα τρυφερά λόγια για τον Γιώργο Θεοφάνους (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Δευτέρας, σε μια αποκαλυπτική συζήτηση με τον Στέλιο Κουδουνάρη στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ, η Ευρυδίκη είπε για τον Γιώργο Θεοφάνους, τους γάμους της και τον νυν σύζυγό της Μπομπ Κατσιώνη:

«Με τον Γιώργο Θεοφάνους έχουμε μοιραστεί πολλά μαζί... τον ξέρω από 18 χρονών. Μεγαλώσαμε μαζί, ονειρευτήκαμε μαζί. Είναι οικογένεια για μένα, πέρα από το ό,τι έχουμε κι έναν γιο μαζί. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό. Είναι σαν αδελφός πια. Και ας μην τα βρήκαμε οι δυο μας... Είμαστε οικογένεια. Ήμουν τυχερή που τραγούδησα τα τραγούδια του...

Δεν πίστευα πως θα παντρευτώ 3 φορές... ίσως γι' αυτό και να παντρεύτηκα 3 φορές γιατί ήμουν από παιδί πολύ του παραμυθιού. Δηλαδή ήθελα να ζήσω το παραμύθι.

Ήμουν πολύ ρομαντική, σκεφτόμουν ότι θα παντρευτώ τον αγαπημένο μου και αυτό θα είναι για μια ζωή. Όταν χώριζα, ένιωθα μέσα μου πως δεν το πέτυχα. Όταν χωρίζεις δύο φορές, λες "Κάτι δεν πάει καλά, μήπως φταίω εγώ;". Για κάποιο λόγο δεν άντεχε ο γάμος. 

Όταν την τελευταία φορά γνώρισα τον Μπομπ, δεν σκέφτηκα ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι θα μπορούσα να παντρευτώ ξανά. Αλλά όταν προχωρήσαμε και μείναμε μαζί, έβλεπα ότι αυτό που με κάνει να αισθάνομαι, ήταν αυτό που ονειρευόμουν και είχα στο μυαλό μου ως το παραμύθι μου».

Να σημειωθεί ότι αγαπημένη τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη από το 1993 μέχρι το 2000 με τον Γιώργο Θεοφάνους, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Άγγελο. Από το 2003 μέχρι το 2015 ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Κοργιαλά, ενώ ήταν παντρεμένη τα έξι χρόνια. Από το 2016 έχει σχέση με τον κιθαρίστα Μπομπ Κατσιώνη, με τον οποίο παντρεύτηκε στα τέλη Αυγούστου του 2019.

Δείτε τα βίντεο.