Breaking News

Μητσοτάκης: «Το διαχρονικό αίτημα για ελευθερία συμπληρώνεται από την υπευθυνότητα» - Τσίπρας: «Σπάσαμε την ανόητη απαγόρευση» (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατέθεσε το πρωί της Τρίτης στεφάνι στο Πολυτεχνείο. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κάθε σημαντική επέτειος αποκτά νέο νόημα μέσα στις περιστάσεις στις οποίες γιορτάζεται. Σήμερα οι προτεραιότητες της ελληνικής κοινωνίας είναι η προστασία της Δημόσιας Υγείας, αλλά και η αλληλεγγύη προς τους συμπολίτες μας, ειδικά τους νέους οι οποίοι δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

Το διαχρονικό αίτημα για ελευθερία συμπληρώνεται από την υπευθυνότητα την οποία όλοι πρέπει να δείξουμε για να βγούμε πιο ισχυροί αλλά και πιο ενωμένοι από αυτήν την πρωτοφανή περιπέτεια».


Αντιπροσωπεία περίπου 50 ατόμων από το ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής, τον Αλέξη Τσίπρα, κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο του Σπύρου Μουστακλή στα πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ, τιμώντας έτσι την 47η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Το μήνυμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, για την επέτειο του Πολυτεχνείου:

«Η μνήμη του Νοέμβρη είναι ζωντανή και το μήνυμα του Πολυτεχνείου φέτος πιο επίκαιρο από ποτέ.

Με ευθύνη για την τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας, τιμήσαμε και φέτος τους νεκρούς και τους αγώνες του λαού μας για Δημοκρατία, ανεξαρτησία και δικαιοσύνη.

Σπάσαμε την ανόητη απαγόρευση και επιστρέψαμε στους εμπνευστές τους τα προβοκατόρικα σχέδια.

Η Δημοκρατία και η ιστορική μνήμη δεν μπαίνουν σε καραντίνα.»