Breaking News

Γιώργος Καραμίχος: «Ο γιος μου και η μητέρα του ήρθαν από την Αμερική για διακοπές και αποφάσισαν να μείνουν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο «The 2Night Show» τον Γιώργο Καραμίχο, ο οποίος αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Ήλιος».

Ο ηθοποιός έχει 2 παιδιά, την 22χρονη Ρεγγίνα - που σπουδάζει στην Ολλανδία - από τον πρώτο του γάμο κι έναν γιο, τον Ντιέγκο Τζον, από το δεύτερο. Μάλιστα, έκανε τατουάζ με το όνομα της Ρεγγίνας, το οποίο πριν λίγο καιρό είχε δείξει στην κάμερα...

Ο ηθοποιός επέστρεψε για τη φετινή σεζόν από την Αμερική, ωστόσο συνεχίζει να παραδίδει μαθήματά μέσω διαδικτύου, καθώς είναι καθηγητής στην περίφημη σχολή υποκριτικής «Stella Adler», όπου ήταν και σπουδαστής.

Ο Γιώργος Καραμίχος είναι ανανεωμένος, καθώς έχει μαζί του και τον 7χρονο Ντιέγκο Τζον, ο οποίος ήρθε για διακοπές με τη μητέρα του από την Αμερική και αποφάσισαν τελικά να μείνουν.

«Ο γιος μου αισθάνεται μεγάλη οικειότητα με την Ελλάδα, γιατί ερχόταν και περνούσε τουλάχιστον δύο μήνες εδώ τα καλοκαίρια. Έχει κάνει φίλους στο σχολείο και είναι πολύ ευτυχισμένος. Έχει εδώ ανθρώπους που αγαπάει. Έχει 4 νονούς! Η μητέρα του γιου μου, η Άλμα, ευτυχώς εργάζεται ηλεκτρονικά στη δουλειά της στην Αμερική. Η Ελλάδα της άρεσε πάντα. Το πρώτο δίμηνο φρίκαρε λίγο, αλλά τώρα είναι καλά. Μαθαίνει ελληνικά και μαγειρεύει ελληνικά φαγητά. Είναι "χρυσός" άνθρωπος» είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

Δείτε τη συνέντευξη. Το παραπάνω απόσπασμα, στο οποίο προβλήθηκε και φωτογραφία με το γιο του, από το 5:30 και μετά.