Breaking News

Α. Γκλέτσος: «Πονούσε όλο μου το σώμα βασανιστικά - Έφυγα από το νοσοκομείο για ψυχολογικούς λόγους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Λαμίας... Ο ηθοποιός είπε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε»:

«Δεν μπήκα την Κυριακή το βράδυ στο νοσοκομείο, αλλά τη Δευτέρα το πρωί. Την Κυριακή το βράδυ είχα πυρετό 38,5, πολύ βήχα και εμετούς. Πονούσαν τα κόκαλά μου και λέω "πάει... εδώ είμαστε". Ήρθαν με το ασθενοφόρο δύο νοσηλευτές, οι οποίοι ήταν ντυμένοι σαν αστροναύτες και είπα "ωχ, τι γίνεται;".

Στο νοσοκομείο έκανα τεστ για Covid και μετά από κάποιες ώρες βγήκε αρνητικό. Θέλησα να φύγω να πάω σπίτι, να κάτσω σε καραντίνα και να περιμένω να κάνω ένα επαναληπτικό τεστ. Οι γιατροί μου είπαν ότι είναι λοίμωξη του αναπνευστικού.

Τώρα είμαι καλά και έχει πέσει ο πυρετός... Με πονούσαν τα κόκκαλα μου. Πονούσε όλο μου το σώμα βασανιστικά.

Έφυγα από το νοσοκομείο για ψυχολογικούς λόγους. Έχω "φάει" πολλά νοσοκομεία στη ζωή μου και δεν μπορώ... Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες. Έχω κάνει τρεις επεμβάσεις στην καρδιά, από κει και πέρα, όμως, δεν θα με σκοτώσει ο φόβος».

Να σημειωθεί ότι ο Απόστολος Γκλέτσος είχε εξομολογηθεί τον περασμένο μήνα για την πρώτη επέμβαση καρδιάς: «Το χειρουργείο ήταν επίπονο, 9 ώρες χωρίς νάρκωση. Πρέπει να είσαι ξύπνιος, προκειμένου να αντιδράσεις ώστε να μην τρυπηθεί η καρδιά. Έκλαιγα και παρακαλούσα το Θεό... Τόση τιμωρία, τι είχα κάνει πια; Στον γιατρό δεν είχε ξανατύχει κάτι τέτοιο. Πρέπει να έχασε 20 κιλά στο χειρουργείο, τον έβλεπα, έτρεχε ο ιδρώτας... Μετά την επέμβαση στην καρδιά αναθεώρησα τα πάντα, τίποτα δεν είναι δεδομένο...».