Breaking News

GNTM 3 - Θεοδώρα Ρασέλ: «Χάρηκε όλο το σπίτι που έφυγα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Θεοδώρα ή όπως τη φωνάζουν όλοι, Ρασέλ, αποχώρησε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model 3 και την Τρίτη φιλοξενήθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου».

H δοκιμασία στο γραφικό χωριό Γκούρα της Ορεινής Κορινθίας  μάλλον δεν της ταίριαξε και πολύ, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός GNTM.

H 24χρονη μοιράστηκε την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στον τηλεοπτικό διαγωνισμό του Star, ξεκαθάρισε ότι με τον Έντουαρντ Στεργίου είναι μόνο φίλοι, ενώ είπε, μεταξύ άλλων:

«Η μαμά μου έχει καταγωγή από τις Σεϋχέλλες. Το Ρασέλ είναι το επίθετο της. Το χρησιμοποιούσα όταν τραγουδούσα για ένα διάστημα και έμεινε. Κανονικά με λένε Θεοδώρα Πιστοφίδου και είμαι και Πόντια. Τιμάω του Πόντιους και τους λατρεύω. Νιώθω πιο πολύ Πόντια πάρα Σεϋχελλέζα. 

Κατάλαβα ότι θα φύγω όταν τελείωσε η φωτογράφιση και άκουσα τα σχόλια... Χάρηκε όλο το σπίτι που έφυγα. Δεν με πείραξαν τα σχόλια και που γελούσαν, είναι διαγωνισμός και τους δικαιολογώ... Τον Παναγιώτη τον συμπαθούσα πάρα πολύ στην αρχή και ήθελα να γίνουμε και φίλοι. Δεν ξέρω γιατί μετά το γύρισε μαζί μου...

Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Το μόνο πράγμα που δεν θα έκανα, αν δεν ήμουν μέσα σε ένα ριάλιτι, είναι ότι πολλά πράγματα που έλεγα δεν θα τα έλεγα με αυτόν τον τρόπο γιατί όταν είμαστε στην πραγματική ζωή τα φιλτράρουμε πιο πολύ.

Δεν μετανιώνω γιατί εγώ πάντα λέω την άποψή μου, είμαι αυτή που είμαι, δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους και το σέβομαι. Αλλά θεωρώ ότι αυτά που έλεγα, τα έλεγα και μπροστά στα παιδιά και δεν υποκρίθηκα ποτέ».

Δείτε το βίντεο.