Breaking News

GNTM 3: Αποχώρησε η Θεοδώρα Ρασέλ (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας είχε αποχωρήσει από το GNTM 3 ένα από το φαβορί, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ...

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου, η μέρα ξεκίνησε με ετοιμασίες, βαλίτσες και απορίες, καθώς οι διαγωνιζόμενοι απέδρασαν εκτός Αθηνών.

Το γραφικό χωριό Γκούρα της Ορεινής Κορινθίας υποδέχθηκε το GNTM 3 και έγινε το σκηνικό για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης, με τίτλο “We love Greece”.

Σ' αυτή την καμπάνια μόδας και ελληνικού τουρισμού, τα μοντέλα κλήθηκαν να ζωντανέψουν εικόνες χωριού σε μία σύγχρονη καρτ ποστάλ, ποζάροντας με ντόπιους στο φακό του Στέφανου Παπαδόπουλου. 

Την καλύτερη φωτογραφία είχε ο Σήφης Φαραντάκης, ενώ οι κριτές αποφάσισαν να αποχωρήσει η Θεοδώρα Ρασέλ, η οποία ολοκλήρωσε το ταξίδι της στο GNTM.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της, που είχε δημοσιεύσει το Star, η 24χρονη Θεοδώρα ή όπως τη φωνάζουν όλοι, Ρασέλ, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και τις Σεϋχέλλες. Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι και έχει εμφανιστεί δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως η Άντζελα Δημητρίου, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Βαλάντης και η Φανή Δρακοπούλου. Πλέον δραστηριοποιείται στον χώρο των πωλήσεων, ενώ παλιότερα διατηρούσε και δική της σειρά με μαγιό. Με το modelling είχε ασχοληθεί μόνο ερασιτεχνικά, ενώ τη σαγηνεύει ο χώρος της τηλεόρασης.

Δείτε τα βίντεο.