Breaking News

Λάκης Λαζόπουλος: Οι απώλειες που τον σημάδεψαν (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος μίλησε για το πάθoς του στη σάτιρα και την επιτυχία που σημείωσε η σειρά «Δέκα Μικροί Μήτσοι». Για τον ίδιο και τον χαρακτήρα του μίλησαν η «Ελενίτσα», ο «Σκαραβαίος» και άλλα γνωστά πρόσωπα.

Ο σπουδαίος κωμικός και σεναριογράφος μίλησε, επίσης, για την τηλεόραση και την πολιτική, απαντώντας στους επικριτές του.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, ενώ είπε για τη σύζυγό του Τασούλα, που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2019 σε ηλικία 60 ετών, μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο.

«Η μάχη της Τασούλας κράτησε τρία χρόνια... Δεν έπρεπε ο κόσμος να το μάθει γιατί μετά γίνεσαι θύμα. Παρακαλάς τον κόσμο και του λες "περνάω αυτό, δώστε μου αυτό". Δεν είναι σωστό... Από την αρχή το είχα ξεκαθαρίσει αυτό το πράγμα, "δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γίνω θύμα". Το βιβλίο για τη μάχη της Τασούλας δεν ξέρω γιατί το έγραψα. Έφυγε το μολύβι μόνο του κι άρχισα να γράφω. Δεν μπορούσα να το σταματήσω...»

Δείτε τη συνέντευξη.