Breaking News

GNTM 3: Ανατροπή μετά την παρέμβαση του Γιώργου Καράβα - Δεν αποχώρησε κανείς (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τρίτης 24 Νοεμβρίου η δοκιμασία αποχώρησης στο Greece’s Next Top Model ολοκληρώθηκε χωρίς να αποχωρήσει κανείς από τα μοντέλα, μετά από παρέμβαση του Γιώργου Καράβα.

Μετά την οριστική αποχώρηση του Εμμάνουελ Ελόζιεουα, η πρωινή ρουτίνα “έσπασε” με την επίσκεψη της Ζενεβιέβ Μαζαρί και του Γιώργου Καράβα, που έφτασαν στο σπίτι για μια δοκιμασία επιβράβευσης.
 
Όμως, η τελική απόφαση για τον νικητή, που ήταν ο Αιμιλιάνο Μάρκου, πυροδότησε την ατμόσφαιρα, καθώς πολλοί φάνηκε να αμφισβητούν ανοιχτά το αποτέλεσμα, κάνοντας λόγο για «εύνοια» από την πλευρά του Γιώργου Καράβα, γεγονός που δημιούργησε προβληματισμό και ένταση.

Έτσι, οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός, αποφάσισαν να δώσουν ένα «μάθημα» στην επόμενη δοκιμασία αποχώρησης.

Σε μια καμπάνια για ένα ρολόι-χρονογράφο, οι διαγωνιζόμενοι ανέλαβαν ρόλο μοντέλου, art director αλλά και κριτή, καθώς επέλεξαν οι ίδιοι το κλικ, που θα έφτανε στο πλατό.

Φορώντας πλήρη εξοπλισμό scuba diving, τα παιδιά κλήθηκαν να μπουν στη θάλασσα και να ποζάρουν με φυσικότητα και δυναμισμό για τον φακό του Πάνου Γεωργίου. 

Τα ζευγάρια, που συνεργάστηκαν, καθορίστηκαν από τον Δημοσθένη Τζουμάνη, που, ως νικητής του τελευταίου πλατό, είχε και το στρατηγικό πλεονέκτημα.

Σε ένα γενικότερο κλίμα ανασφάλειας και απογοήτευσης, οι τοπ 9 έφτασαν για την ετυμηγορία μπροστά στους κριτές.

Ωστόσο, εμφανίστηκε ο Γιώργος Καράβας, που ζήτησε μια προσωπική χάρη από τους κριτές, να μην αποχωρήσει κανείς, όπως και έγινε.

Δείτε τα βίντεο.