Breaking News

GNTM 3: Αποχώρησε για δεύτερη φορά ο Εμμάνουελ Ελόζιεουα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρηση της Μαρινέλας Ζύλα την περασμένη εβδομάδα, στο επεισόδιο της Δευτέρας 23 Νοεμβρίου μία νέα μέρα ξεκίνησε μουδιασμένα και αμήχανα στο σπίτι του GNTM 3. 

Στη δοκιμασία αποχώρησης, στο πλαίσιο καμπάνιας για το What’s Up της Cosmote, τα μοντέλα κλήθηκαν να δημιουργήσουν σε ζευγάρια γράμματα της αλφαβήτου. Μόνο που αυτή τη φορά στάθηκαν σε... ξυλοπόδαρα.

Φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες του σχεδιαστή Άγγελου Τσακίρη, ειδικά σχεδιασμένες για την καμπάνια, τα μοντέλα πόζαραν στο φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου, προσπαθώντας να σταθούν στο... ύψος των περιστάσεων.

Μετά το τέλος της δοκιμασίας, οι κριτές επέλεξαν να αποχωρήσει για δεύτερη φορά από το GNTM 3 ο Εμμάνουελ Ελόζιεουα, ο οποίος ήταν μεταξύ των τεσσάρων παικτών που είχαν επιστρέψει μία εβδομάδα πριν, μέσω της διαδικασίας της δεύτερης ευκαιρίας.

Να σημειωθεί ότι ο 21χρονος Εμμάνουελ γεννήθηκε στο Λάγος της Νιγηρίας και ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά του σε ηλικία 5 ετών. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη και πριν το GNTM 3 είχε μπει σε πρακτορείο, κάνοντας φωτογραφίσεις και διαφημιστικές καμπάνιες για εταιρίες.

Δείτε το βίντεο.