Breaking News

GNTM 3: Αποχώρησε η Μαρινέλα Ζύλα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την επιστροφή των Εμμάνουελ Ελόζιεουα, Ηρακλή Τσουζίνοφ, Ξένιας Μοτσκαλίδου και Παρασκευής Κερασιώτη και την αποχώρηση του Σήφη Φαραντάκη, στο επεισόδιο της Τρίτης 17 Νοεμβρίου και στη δοκιμασία αποχώρησης τα επίδοξα top models πήραν μέρος σε μια καμπάνια για έναν premium καφέ.

Το «μόλις ξύπνησα» της προηγούμενης μέρας απέκτησε μια πιο εκλεπτυσμένη και αισθησιακή διάθεση για τα ζητούμενα κλικ του φωτογράφου Θανάση Γάτου.

Αυτή τη φορά, τα στρατηγικά αβαντάζ του Ηρακλή Τσουζίνοφ και του Εμμάνουελ Ελόζιεουα, που είχαν τις καλύτερες φωτογραφίες στην προηγούμενη δοκιμασία, δεν επηρέασαν τόσο το αποτέλεσμα, όσο οι καλεσμένοι-έκπληξη, που εισβάλλαν σε κάθε σετ, προσπαθώντας να αποσυντονίσουν τα μοντέλα με ευφάνταστο τρόπο. 

Αγαπημένα πρόσωπα της showbiz, ανάμεσά τους ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, έδωσαν το πιο διασκεδαστικό performance, καθώς οι διαγωνιζόμενοι - εν μέσω γέλιων και νεύρων - προσπαθούσαν να μείνουν συγκεντρωμένοι.

Τελικά την καλύτερη φωτογραφία είχε η Παρασκευή Κερασιώτη, ενώ η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέν Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός επέλεξαν να αποχωρήσει από το GNTM 3 η Μαρινέλα Ζύλα.

Όπως ανέφερε το βιογραφικό της, η 20χρονη Μαρινέλα κατάγεται από την Αλβανία αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Από τα 7 της έτη ασχολείται με τον χορό και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως δασκάλα χορού.  Στο ενεργητικό της μετράει πολλές διακρίσεις σε latin-ballroom αγώνες, ενώ είναι και πρωταθλήτρια Αλβανίας. Για τη Μαρινέλα το GNTM 3 αποτελεί την ευκαιρία, που αναζητούσε, για να μπορέσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το modelling.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα. Η αποχώρηση στο τελευταίο βίντεο.