Breaking News

Γρηγόρης Πετράκος: Η απάντησή του για το δημοσίευμα περί εισαγγελικής παρέμβασης (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δημοσίευμα έκανε λόγο για εισαγγελική παρέμβαση σχετικά με βίντεο για τον κορονοϊό, που είχε αναρτήσει ο Γρηγόρης Πετράκος στα social media. Ο μουσικός είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και τον Γιάννη Πουλόπουλο:

«Για την εισαγγελική παρέμβαση κι εγώ από το δημοσίευμα το έμαθα, δεν έχει υπάρξει κάτι τέτοιο, ούτε έχω πληροφορηθεί για κάτι.. Δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι, είναι απλά ένα δημοσίευμα...

Αυτά είναι ανήκουστα, ούτε στη δικτατορία δεν συμβαίνουν. Και δεν θα συμβούν και τώρα, είμαι σίγουρος. Η μόνη νομική πλευρά, που ευσταθεί, είναι να κατηγορηθεί κάποιος για δημόσια προτροπή σε ανυπακοή ενάντια στους νόμους. Εγώ αυτό δεν το έχω κάνει γιατί πάντα σέβομαι τους νόμους και αυτό έχω πει και σε συνεντεύξεις μου.

Κάποια πράγματα διαστρεβλώθηκαν, όπως το ό,τι δεν φοράω μάσκα. Το είπα σε κανάλι και κόπηκε η μισή μου φράση. Δεν φοράω μάσκα γιατί δεν βγαίνω έξω από το σπίτι μου... Αλλά δεν πηγαίνω σε μαγαζιά χωρίς μάσκα... Αρά εγώ ουδέποτε προέτρεψα σε ανυπακοή κανέναν, ούτε το έκανα στις αναρτήσεις μου. Το μόνο που έκανα ήταν να αναδημοσιεύω επίσημα στοιχεία, που έβρισκα από φορείς. Δεν είπα τίποτα από το μυαλό μου...

Αν κάποια από τα συμπεράσματά μου δεν είναι απολύτως σωστά, δεν διεκδικώ το αλάθητο και ούτε είπα σε κανέναν να με ακολουθήσει».


«Με κάποιους ανθρώπους από τον Alpha, που επικοινώνησα, ούτε οι ίδιοι ήξεραν ότι θα κοπεί η εκπομπή, έπεσαν κι εκείνοι από τα σύννεφα. Ούτε κανένας με πήρε επίσημα να μου πει το λόγο. Βέβαια, ο λόγος είναι προφανής... Αυτό γίνεται εσκεμμένα για να εκφοβιστούν οι άνθρωποι, που εκφράζουν ελεύθερα κάποιες αντίθετες απόψεις. Πρέπει να ακούγονται όλες οι γνώμες και μάλιστα τεκμηριωμένα...».

Δείτε το βίντεο.