Breaking News

Η εξομολογητική συνέντευξη του Λ. Γαβαλά: «Ξυπνάω ατόφιο αρσενικό και μπαίνει μέσα μου η θηλυκότητα» - Η συμμετοχή του σε ταινία (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Λάκης Γαβαλάς κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για το «My Style Rocks» και για την τάση να μην αγοράζουμε καινούρια ρούχα, αλλά να ανακυκλώνουμε όσα ήδη έχουμε. 

Επίσης, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον πατέρα του, αλλά και στη θεατρική συνεργασία, που είχε το 1971 με τον Θανάση Βέγγο, τη Μαρία Ιωαννίδου και τη Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Αναφερόμενος στη Ζωζώ Σαπουντζάκη και τη συμμετοχή της στο J2US, τόνισε: «Δεν συμφωνώ, μία αληθινή σταρ - πλέον καταγεγραμμένη -, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, να πρέπει να βρίσκεται ανάμεσά σ' αυτούς τους ανθρώπους. Σίγουρα είναι επιλογή της και αν δεν έχεις τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονα να σε χαϊδεύουν, σίγουρα θέλεις μια κάμερα, έναν φακό και κάποιους κόλακες. Αυτοί, όμως, πρέπει να σέβονται αυτό το άτομο και όχι το αντίθετο».

Για συμμετοχή του σε ταινία, που έχει την έγκριση από το Φεστιβάλ των Καννών, δήλωσε: «Το έργο έχει να κάνει με υπόκοσμο. Εγώ σε όλο το έργο είμαι η Βερόνικα, που είναι drag queen. Η παραγωγή είναι ελληνο-ρουμανο-γαλλική και είναι εγκεκριμένο το σενάριο από το Φεστιβάλ των Καννών. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν. Θα μονταριστεί μέχρι τον επόμενο Μάιο και μετά θα προβληθεί στα Φεστιβάλ». 

Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε: «Ξυπνάω το πρωί ως ατόφιο αρσενικό, αγαπώ τις γυναίκες και μπαίνει η θηλυκότητα μέσα μου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι φορές που έχω πάει σε εστιατόριο με φίλους ή και γκομεvικά ακόμα και κοιτάζω μια υπέροχη γυναίκα και λέω "γ@μ@τ@". Είχαμε μια παίχτρια και ρωτούσα τον Κουδουνάρη "Τη θέλεις; Γιατί θέλω να τη φλερτάρω". Και το εννοούσα με μία έννοια. Και έχω πάει σε εστιατόριο και παθαίνει κάτι το γκαρσόν που μας σερβίρει, ο κούκλαρος και μετά δεν τον ξαναβλέπουμε και λέω "Που πήγε;" Μου λένε αρρώστησε και τους λέω "Δώστε μου τη διεύθυνσή του να τον πάω στο καλύτερο νοσοκομείο και να τον περιθάλψω σπίτι μου μετά". Έτσι αισθάνθηκα και δεν έχω να δώσω λόγο σε κανέναν. Το γουστάρω τρελά. Δεν μοιράζω ποτέ, όμως, τη σeξουαλική μου επιθυμία με τρίτο άτομο, σ' αυτό είμαι απόλυτος».

«Ο κόσμος με αντιμετωπίζει με σεβασμό και αυτό είναι μία νίκη» επισήμανε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μίλησε και για το παιδί που θα μπορούσε να έχει σήμερα και θα ήταν περίπου 46 ετών αν δεν είχε αποβάλει η τότε σύντροφός του. Για το περιστατικό είχε μιλήσει αναλυτικά στην Ελεονώρα Μελέτη τον περασμένο Ιούνιο...

Δείτε όσα είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.