Breaking News

Η εξομολόγηση της Κικής Λιτσάκη: «Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Πέμπτης καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν η συνεργάτιδα της εκπομπής Κική Λιτσάκη, η «Super Kiki», η οποία μοιράστηκε τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής της.

Σε μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στη Χίο. Επίσης, μίλησε για την κακή σχέση με τον πατέρα της και την ενδοοικογενειακή βiα που στιγμάτισε τα  πιο αγνά χρόνια της ζωής της.

Τα ναρκωτικά, ο εθισμός, οι LOCOS (η συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά στο νησί), η παραβατική συμπεριφορά που οδήγησε στον εγκλεισμό της στη φυλακή, η κατάθλιψη, η προσωπική της μάχη για την απεξάρτηση και τέλος η λύτρωση. Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε:

«Ο πατέρας μου δεν ήταν το πρότυπο του πατέρα. Πέρασα πολύ δύσκολα με τον πατέρα μου κι έκανα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία, άκουγα τη λέξη μπαμπάς και μαμά και με έπιαναν τα κλάματα, δεν μπορούσα να τα διαχειριστώ. Παρ’ όλα αυτά, αν μου έλεγες να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να άλλαζα πατέρα δεν θα τον άλλαζα ποτέ. Ήταν βiαιος με τη μαμά μου και με μένα...

Η μάνα μου δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τότε δεν νοιαζόταν, τώρα το κάνει. Δούλευε άπειρες ώρες και η αλήθεια είναι πως, το έχει παραδεχθεί κι εκείνη, ήταν στην κοσμάρα της εντελώς, ασχολιόταν με άλλα πράγματα.

Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά. Δεν ήρθε κανένας και δεν προσέγγισα κανέναν... Κάπως έμπλεξαν οι στάνταρ φίλοι μου, στην αρχή τους κορόιδευα μέχρι που γύρισε και σε μένα το πρώτο τσιγάρο. Ενθουσιάστηκα στην αρχή, είχε πλάκα. Αλλά με τα χρόνια άρχισε να μην έχει πλάκα. Για χασίσι μιλάω πάντα. Μετά άρχισα να πίνω χάπια, κρυφά από τους φίλους μου.

Σιγά σιγά ήρθαν και τα υπόλοιπα, τα πιο σοβαρά, κοκαϊνη κανονικά και συστηματικά. Δεν ήταν καθόλου αστείο, όλα γινόντουσαν από ανάγκη. Lcd, πολύ Lcd και τότε ήταν που είχα πάψει να χαμογελάω και νόμιζα ότι θα χαμογελάω μόνο κάνοντας κάθε μέρα κατάχρηση. Μέχρι που έγινε ανάγκη. Είχα και μια σχέση με την οποία μαζί μπλέξαμε και μαζί τα κάναμε όλα. Ήμουν 16 - 17 ετών. Στο τέλος μπήκε στη ζωή μου και η ηρωίνη...

Όλοι ήξεραν, αλλά κανείς δεν καταλάβαινε τη σοβαρότητα του θέματος. Όλος ο κόσμος το ήξερε, όχι μόνο οι γονείς μου...

Στη σχέση μου έτρωγα ξύλο σχεδόν κάθε μέρα... Αν χώριζα μαζί του, ήξερα ότι θα χώριζα και με τα ναρκωτικά. Οπότε δεν μπορούσα...».

Στη συνέχεια η Κική Λιτσάκη μίλησε για τον εγκλεισμό της στη φυλακή, καθώς κατηγορήθηκε για εμπόριο ναρκωτικών, αλλά και για την πορεία της προς τη λύτρωση.

Δείτε τη συνέντευξη.