Breaking News

Η Θ. Παπαθωμά μίλησε για όλα: Οι «Άγριες Μέλισσες», η ζωή της και ο Γ. Πετράκος - «Όλος αυτός ο ντόρος μου φαίνεται αστείος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» το βράδυ της Πέμπτης τη Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και τις περιπέτειες της Βιολέτας στο Διαφάνι.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της με τα τρία παιδιά της και τον σύντροφό της Γρηγόρη Πετράκο, ενώ σχολίασε και το ντόρο που έχει δημιουργηθεί, μετά την ανάρτησή του για τον κορονοϊό.

«Καλά είναι ο Γρηγόρης. Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα, δεν προλάβαμε, αλλά για μένα είναι ο σύζυγός μου» είπε η Θεοφανία Παπαθωμά και πρόσθεσε:

«Ο Γρηγόρης έκανε μια έρευνα και δημοσίευσε κάποια επίσημα στατιστικά στοιχεία και κάποιες γνωματεύσεις γιατρών ειδικών. Έκανε μια αναδημοσίευση στην ουσία, δηλαδή δεν είπε κάτι δικό του. Οπότε όλος αυτός ο ντόρος, πραγματικά, εμένα μου φαίνεται λίγο αστείος και όλο αυτό το ανάθεμα...

Ο Γρηγόρης φοράει τη μάσκα εκεί που πρέπει, αλλά το να μη θες να πας εκεί που φοράνε μάσκα και να κάθεσαι σπίτι σου για να μην την φορέσεις, αυτό είναι δικαίωμα του καθενός. Δεν είπε ποτέ ότι πάει στα μέρη που φοράνε μάσκα κι αυτός δεν την φοράει. Αυτό παρερμηνεύτηκε λίγο γιατί τα ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα...

Όχι, δεν υπήρξε καμία παρέμβαση εισαγγελέα... Επειδή έκανε αναδημοσίευση;.. Ο Γρηγόρης δεν είπε καμία δική του θεωρία. Ήταν τα στατιστικά στοιχεία του ΕΟΔΥ και του CDC».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη. Το παραπάνω απόσπασμα από το 7:37 και μετά.