Breaking News

J2US: Δεν επιστρέφει η Ραχήλ Μακρή - Ανταλλαγή εξωδίκων με τον Νίκο Κοκλώνη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε η Ραχήλ Μακρή έπειτα από το πρώτο επεισόδιο του J2US, αντικαταστάθηκε στο σόου του Open από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το ατύχημα πρόσφερε μία εύκολη λύση στην παραγωγή για να την αντικαταστήσει, καθώς μετά το πρώτο επεισόδιο υπήρξε αναπαραγωγή παλαιότερων σχολίων που είχε κάνει η ίδια κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη.

Μεταξύ των δύο πλευρών η κόντρα οδηγείται στα άκρα, με ανταλλαγή εξωδίκων ανάμεσα στη Ραχήλ Μακρή και τον Νίκο Κοκλώνη.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε στο Happy Day ότι η πρώην βουλευτής υποστηρίζει πως υπήρξε μία ενορχηστρωμένη προσπάθεια της παραγωγής προκειμένου να την ωθήσουν εκτός παιχνιδιού. Μεταξύ άλλων, πρόσθεσε:

«Η Ραχήλ Μακρή ζητά τα χρήματα μέχρι τη λήξη της σύμβασης. Η σύμβασή της λύθηκε στις 23 Νοεμβρίου μετά από απαίτηση της παραγωγής. Ζητάει τα χρήματα από το πρώτο επεισόδιο μέχρι και τη λήξη της σύμβασης.

Έρχεται, όμως, η απάντηση του Νίκου Κοκλώνη, που λέει ότι, εφόσον υπήρξε το ατύχημα, για λόγους προγραμματισμού η σύμβαση μπορεί να λυθεί οποιαδήποτε στιγμή, όπως και έγινε.

Ο Νίκος Κοκλώνης υποστηρίζει ότι τα χρήματα έχουν καταβληθεί στο λογαριασμό, που η ίδια έχει υποδείξει (για φιλανθρωπικό σκοπό), προτού καν γίνει το εξώδικο. Έχουν καταβληθεί χρήματα όχι για το ένα επεισόδιο, αλλά και για τα πέντε».

Στη συνέχεια έδωσε τη δική του απάντηση ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης, με δηλώσεις του στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Δείτε τα βίντεο.