Breaking News

Ζ. Μπονάτσου: «Βλέπω ακόμα και σήμερα τον μπαμπά μου στο Youtube - Ο σερβιτόρος βγάζει περισσότερα από έναν καλλιτέχνη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ζένια Μπονάτσου μίλησε για όλα... για το J2US, τη γιαγιά της (την αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη), τη μητέρα της (Μάρθα Κουτουμάνου), τον πατέρα της (τον αείμνηστο Βλάση Μπονάτσο) και τη θεία της (Μαρία Ελένη Λυκουρέζου). Συγκεκριμένα δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»:

«Μπορεί και να είναι η χρονιά μου φέτος. Θα δείξει στην πορεία... Η πρόταση για το J2US μου ήρθε με ένα τηλέφωνο, όπως σε όλους, νομίζω. Στην αρχή, όταν είδα τον αριθμό, νόμιζα ότι ήταν για συνέντευξη, γιατί τότε δούλευα και είχα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα. Εργαζόμουν ως σερβιτόρα στη Μύκονο, σε μαγαζί των θείων μου.

Δούλευα 12 - 13 ώρες τη μέρα. Ένας σερβιτόρος βγάζει πολλά περισσότερα χρήματα από έναν καλλιτέχνη. Βρήκα τη δουλειά για να επιβιώσω, αλλά ήθελα και να φύγω από την Αθήνα, γιατί περνούσα μία δύσκολη φάση ψυχολογικά.

Η μοναδική παράσταση, στην οποία έχω παίξει, είναι τα "Χτυποκάρδια στο θρανίο". Η γιαγιά μου δεν με είδε να παίζω. Δεν ήθελα να με δει να παίζω γιατί θεωρούσα ότι ήμουν ακόμη σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Τώρα το λέω και... μουτζώνομαι.

Με τη μαμά μου είμαι μια χαρά. Βλέπω ακόμα και σήμερα τον μπαμπά μου στο Youtube. Ακούω τα τραγούδια του. Πολλά είναι τα αγαπημένα μου. Μ' αρέσει πολύ το "Εμένα". 

Αν η μαμά μου αποφασίσει να παντρευτεί ξανά δεν θα με πείραζε. Αρκεί να είναι κάποιος που τη σέβεται, την αγαπά και την προσέχει...

Η κόντρα με τη θεία μου Μαρία Ελένη (σ.σ. για τα κληρονομικά) έχει λήξει. Τώρα είναι όλα μια χαρά. Το αίμα νερό δεν γίνεται. Στο τέλος μένει η αγάπη και όχι τα υλικά αγαθά...».