Breaking News

Κώστας Αποστολάκης: «Είχα πάει στο Άγιο Όρος για να να αποφύγω τις γυναίκες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Κώστας Αποστολάκης είχε δηλώσει για την περίοδο της πρώτης καραντίνας: «Ήταν η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μου. Στεναχωριέμαι που το λέω, γιατί χάσαμε πολλούς συνανθρώπους μας, αλλά άλλους τους έσωσε από άποψη προσωπικού ψαξίματος και ενδοσκόπησης στον εαυτό τους».

Την Τετάρτη ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, όπου μίλησε για τη ζωή του, ενώ εξομολογήθηκε στη Φαίη Σκορδά:

«Πήγα στο Άγιος Όρος τον Ιούνιο, μόλις τελείωσε η πρώτη καραντίνα. Είχα πάει ξανά και το 2002, αλλά τότε ο λόγος δεν ήταν θρησκευτικός. Είχα πάει για να μην βλέπω γυναίκες...

Δεν είχα αντιστάσεις και οι αντιστάσεις αυτές έπρεπε να μου δοθούν από έναν χώρο και από ένα περιβάλλον. Πλήγωσα, αλλά δεν πληγώθηκα από τις γυναίκες. Το μετάνιωσα που πλήγωσα. Είναι ωραίο να μπορείς να μετανοείς.

Εκεί που πήγα έμαθα πως είναι ανώτερη ψυχική κατάσταση να μπορείς να μετανοείς. Ήθελα να αποφύγω την εικόνα, γιατί η εικόνα μπερδεύει πάντα... Ο δικός μου τρόπος σκέψης ήταν πάντα να είμαι με έναν άνθρωπο και δεν απάτησα ποτέ τις σχέσεις μου.

Ήθελα να αποφύγω τις γυναίκες γιατί εκείνη την περίοδο ήμουν μόνος μου. Φαινομενικά όταν είσαι μόνος σου μπορεί να κάνεις ό,τι θες. Όμως το "ό,τι θες" έχει και ένα αντίκρισμα και ένα αντίδωρο...».

Δείτε όσα είπε στη Φαίη Σκορδά (το παραπάνω απόσπασμα από το 4ο λεπτό και μετά).