Breaking News

Π. Αντωνόπουλος: Η αποχώρηση και η ζωή του πριν το GNTM 3, η οικογένειά του και η... Ρασέλ - «Με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη «Φωλιά των Κου Κου» μίλησε - μέσω skype - την Τετάρτη ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος, ο οποίος αποχώρησε συγκινημένος από το GNTM 3 στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο...

Ο 23χρονος μίλησε από τη Λάρισα - όπου βρίσκεται - για τη συμμετοχή του στο GNTM, ενώ αναφέρθηκε στην οικογένειά του (προβλήθηκαν και φωτογραφίες), όπως και στη ζωή του πριν μπει στον τηλεοπτικό διαγωνισμό του Star.

Όπως ανέφερε το βιογραφικό του, ο Παναγιώτης μεγάλωσε στους Αγίους Αναργύρους Λάρισας, δραστηριοποιούμενος στον πρωτογενή τομέα ως αγρότης, κτηνοτρόφος και τυροκόμος. 

«Η ζωή μου ήταν στη μονάδα μου και στα χωράφια μου. Ασχολιόμουν και με τις φωτογραφίσεις, αλλά ερασιτεχνικά σε τοπικά καταστήματα της περιοχής» είπε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, ενώ επισήμανε για τη συμπεριφορά του κατά την αποχώρηση της Ρασέλ:

«Η αλήθεια είναι ότι μου βγήκε αυθόρμητα ο ενθουσιασμός στην αποχώρηση της Ρασέλ. Υπήρχαν διαφωνίες και κόντρες, δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους και είναι λογικό αυτό. Επειδή εκδηλώνω τα συναισθήματά μου πολύ έντονα, μου βγήκε τελείως αυθόρμητα και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Ίσως φάνηκα λίγο κακός, αλλά δεν μπορούσα να προσποιηθώ...

Δεν μου άρεσε η στάση της προς όλα τα παιδιά, όχι μόνο προς το πρόσωπό μου... Όταν έγινε η δοκιμασία με τα σκουλήκια η αντιμετώπιση από μένα προς τα πρόσωπό της ήταν λίγο άσχημη. Μετά στο πλατό πήγα να της ζητήσω συγγνώμη, αλλά η αντιμετώπισή της ήταν απαξιωτική. Εμένα με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό».

Δείτε το βίντεο.