Breaking News

GNTM 3: Αποχώρησε ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με το δωμάτιο των “campaign” να παίρνει τα πάνω του και με την ηχηρή αποχώρηση της Θεοδώρας Ρασέλ, στο επεισόδιο της Τρίτης 10 Νοεμβρίου το κλίμα στο σπίτι του GNTM 3 άλλαξε, ενώ έπεσαν στο τραπέζι και οι πρώτες υποψίες... για επιστροφές.

Μια δοκιμασία επιβράβευσης με beauty, πλην ιδιαίτερο χαρακτήρα, έφτιαξε τη διάθεση στα υποψήφια μοντέλα. Τετράποδοι φίλοι φωτογραφήθηκαν με τους 9 υποψήφιους, σε ένα πορτρέτο ένθεση από τον Αποστόλη Κουκουσά, ο οποίος ανανέωσε το ραντεβού με τα φιλόδοξα top models για την επόμενη μέρα...

Με φόντο τη μαγευτική λίμνη Βουλιαγμένης, στη δοκιμασία αποχώρησης τα παιδιά πόζαραν για καμπάνια εταιρίας μαλλιών ως αριστοκράτες, βγάζοντας βόλτα τα κατοικίδια τους. Οι διαφορετικές ράτσες και ιδιοσυγκρασίες των σκυλιών, ήταν το στοιχείο-κλειδί του στρατηγικού αβαντάζ του Σήφη Φαραντάκη, που είχε την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία.
 
Η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός, έκριναν ότι την καλύτερη φωτογραφία είχε η Λία Τσουζντάν, ενώ αποφάσισαν την αποχώρηση του Παναγιώτη Αντωνόπουλου από το GNTM 3, ο οποίος αγκάλιασε συγκινημένος τους κριτές.

Νωρίτερα ο Παναγιώτης είχε ξεσπάσει σε δάκρυα μπροστά στους κριτές, τονίζοντας ότι έχει πιεστεί και πως του λείπουν οι δικοί του, με τη Βίκυ Καγιά να σηκώνεται και να τον αγκαλιάζει.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα. Η αποχώρηση στο τελευταίο βίντεο.