Breaking News

Ματίνα Νικολάου: «Τους ζήτησα συγγνώμη γιατί τους είχα τρελάνει... Μαζευόμασταν κι έκλαιγα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ματίνα Νικολάου είχε μιλήσει τον περασμένο Ιούνιο για τον χωρισμό της και τις δυσκολίες του να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί. 

«Δεν ήθελα να χωρίσω... δεν πήρα εγώ αυτή την απόφαση και γι' αυτό και μου ήταν δύσκολο, νομίζω. Και για τον πρώην σύζυγό μου ήταν δύσκολο, αλλά για μένα ακόμα περισσότερο, καθώς δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μεγαλώσω ένα παιδί μόνη μου...» είχε  πει, μεταξύ άλλων, η Ματίνα Νικολάου...

Σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε για το κλείσιμο των θεάτρων και τον νυν σύντροφό της, ενώ είπε για την περίοδο του χωρισμού της:

«Στα εpωτικά μου, μου δίνουν συμβουλές ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια. Την περίοδο του χωρισμού, η συμβουλή ήταν μία από την παρέα: "Mην κάνεις έτσι, δεν τελείωσε η ζωή σου".

Εγώ πίστευα ότι έχει τελειώσει η ζωή μου, ότι δεν θα έχω ξανά σχέση και ότι έμεινα μόνη μου με ένα παιδί, καταστροφολογία... 

Το έχω παραδεχτεί πάρα πολλές φορές και τους έχω ζητήσει και συγγνώμη για τον τρόπο που αντιμετώπιζα τότε την κατάσταση, γιατί ήμουν μια άλλη. Τους ζήτησα συγγνώμη γιατί τους είχα τρελάνει, δεν πέρασαν καλά. Μαζευόμασταν κι έκλαιγα, ήμουν το μόνο θέμα εγώ, ο χωρισμός μου.. Δεν ήταν δίκαιο».