Breaking News

Α. Μπουρδούμης: Πριν καν πάρουμε το ρόλο οι μεσημεριανές εκπομπές άρχισαν να μας «πυροβολούν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε στην κάμερα του Dot, όπου έκανε μία αναδρομή στην καριέρα του και θυμήθηκε ξεχωριστές στιγμές από τις συνεργασίες του.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις σειρές «Η συκοφαντία του αίματος» (ΕΡΤ), «Βέρα στο δεξί» (Mega), «Έχω ένα μυστικό» (Alpha) και «Το σόι σου» (Alpha), όπως και στον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην  ταινία «Adults in the Room» του Κώστα Γαβρά.

Για τη σειρά «Έχω ένα μυστικό», που παρουσίαζε τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τόνισε:

«Θυμάμαι έντονα ότι η σειρά είχε ήδη προαναγγελθεί και οι τότε μεσημεριανές εκπομπές είχαν βγάλει πηγαίους τίτλους, που ανέφεραν "Nτροπή! Τι είναι αυτά που κάνετε; Πώς τολμάτε να αγγίζετε τα είδωλα;" Διάφοροι στα πάνελ άρχισαν να "πυροβολούν" τους συντελεστές, πριν καν δουν τη σειρά. Δεν είχα ακόμη επιλεγεί και έλεγα "Παναγία μου, τι θα πάθουν αυτοί οι καημένοι ηθοποιοί...". Ποιος να μου το 'λεγε ότι θα με επέλεγαν. Μια συναρπαστική χρονιά με πολλά ευτράπελα και αδρεναλίνη. Αυτό θυμάμαι...».

Για τη σειρά είχε μιλήσει τον περασμένο μήνα και η Κατερίνα Παπουτσάκη, που δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Δεν πέρασα καλά. Αρχικά χάρηκα, όταν μου το πρότειναν... Ωστόσο προέκυψαν κι άλλοι παράμετροι, που εγώ δεν είχα υπολογίσει. Όλα αυτά που συνέβησαν... ούτε ένα σενάριο δεν μπορούσαν να γράψουν γιατί οι μηνύσεις ήταν τόσες πολλές, που τις "έτρωγαν" από παντού, οπότε κατέληγαν να αναπαράγουν τα ίδια και τα ίδια... Όλη αυτή η πίεση μου προκάλεσε και προβλήματα υγείας, τα οποία, ευτυχώς, στην πορεία έφυγαν...».

Δείτε το βίντεο.