Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 61: Νικητές οι δύο άνδρες - «Συναισθηματικές» βαθμολογίες και παρεξηγήσεις μεταξύ κoριτσιών (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Την περασμένη Παρασκευή είχε σημειωθεί ένταση μετά τους ισχυρισμούς της Χριστίνας Κεφαλά, η οποία προσπάθησε να υπερασπιστεί την Αρετή Λις, που ξέσπασε και αποχώρησε για λίγα λεπτά από το πλατό.

Οι σχέσεις που διαμορφώθηκαν αποτυπώθηκαν, ίσως, ως ένα σημείο και στις βαθμολογίες, αν και οι διαγωνιζόμενες υποστήριξαν ότι  βαθμολόγησαν τις εμφανίσεις.

Αναφερόμενη στο 1 που της έδωσε η Αρετή, η Κάτια Φουρτούνη έκανε λόγο για εμπάθεια. Αντίθετα η Αρετή έδωσε 3 στη Χριστίνα, γεγονός που έκανε τη Μικαέλα Φωτιάδη να αισθανθεί αδικημένη. Από την πλευρά της η Έρη Λώλη έκανε λόγο για συναισθηματικές βαθμολογίες, ωστόσο παραδέχτηκε ότι έχει τύχει να το κάνουν όλες.

Όταν η Αρετή Λις στάθηκε δίπλα στην Κατερίνα Στικούδη, είπε για τη Τζένη Γεωργιάδου, μετά από σχετική ερώτηση: "Ό,τι είχαμε να πούμε, το είπαμε εδώ μπροστά. Δεν είναι κάτι το οποίο μπορούμε και να λύσουμε κιόλας".

Τελικά στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας βρέθηκαν οι δύο άνδρες, ο νέος παίκτης Σπύρος Νικολαΐδης και ο Μηνάς Αηδόνης, που μπήκε την περασμένη εβδομάδα.

Ακολούθησε η ψηφοφορία από τις διαγωνιζόμενες, οι οποίες έδωσαν από 4 ψήφους στον καθένα, με τη Στικούδη να ανακοινώνει ότι νικητές της ημέρας είναι και οι δύο.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα με τις αντιπαραθέσεις ανάμεσα στις παίκτριες. Ολόκληρο το επεισόδιο 61 στο 4ο βίντεο.